Develop people. Thrive business.

navigation-car-drive-road.jpg

Sterke B2B sales met goed getrainde mensen en effectieve sales tools

Het is tijd om de uitvoering van B2B sales opnieuw te ontdekken. B2B verkoop gaat meer over verleiden, dan over overtuigen. Koud bellen was vroeger succesvol. Het werkveld van de B2B verkoper is aan het veranderen. De kunst is het inzetten van de juiste tools. Prospects zitten vaak niet meer op jouw belletje te wachten. De koper gebruikt het internet, social media en andere middelen om aan zijn informatie te komen. 

Speel in op het B2B aankoopproces van nu

In het huidige B2B aankoopproces is de koper aan zet. Een succesvolle verkoper kent de problemen en uitdagingen van de potentiële klant, luistert goed en denkt mee. De ideale verkoper voert waardevolle gesprekken en biedt relevante oplossingen. De moderne B2B verkoper realiseert zich dat de koper al online onderzoek doet naar een oplossing voor zijn probleem. Soms weet de klant al precies wat hij wil, soms voelt hij zich verloren in een zee aan mogelijkheden en verwacht hij juist advies.

Develop People

De drie pijlers van moderne B2B sales

Sterke B2B sales is een combinatie van effectief leiderschap, vaardige accountmanagers en slimme technologie. Maak je salesorganisatie nog succesvoller en realiseer duurzame groei door te investeren in deze drie pijlers van moderne B2B sales:

  1. Ontwikkel effectief leiderschap door met een heldere visie naar concrete salesdoelen toe te werken;
  2. Optimaliseer commerciële vaardigheden door producten of diensten klantgericht en met ‘beleving’ aan te bieden;
  3. Leer om efficiënt gebruik te maken van slimme sales automatisering tools.

 

Thrive Business 

Realiseer jouw salesdoelen

Verkopen en leren lijken verdacht veel op elkaar. Het gaat om inspireren. Niet om overtuigen. Wil je daar meer over weten. Benieuwd wat onze trainingen voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze B2B sales experts. 

Zin om B2B-sales te herontdekken? Dan helpen wij je graag groeien. Met onze trainingen op maat realiseren we groei in leiders, in teams en dus ook in jouw organisatie. Benieuwd wat onze trainingen voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze salesexpert.

Contact met de B2B Sales expert?

3 pijlers van krachtige B2B sales:

Blogs