Plan een gratis strategiegesprek in

aNS Award-label_EN

Cases

Hamilton Bright

Leerroutes & onboarding programma

Hamilton Bright is leverancier van diverse sales- en marketingdiensten, die gericht zijn op het beïnvloeden van het aankoopproces van de consument. De kwaliteit van de dienstverlening van Hamilton Bright wordt bepaald door de medewerkers. Daarom is dan ook al jaren het credo van Hamilton Bright ‘hire on attitude, train on skills’.

Carrièrepad volop persoonlijke ontwikkeling

De doelgroep van Hamilton Bright bestaat veelal uit ambitieuze starters die zich continu willen ontwikkelen. Hamilton Bright biedt deze young professionals een carrièrepad met volop persoonlijke ontwikkeling. HBtraining verzorgt alle live en online trainingen voor Hamilton Bright. Voor alle functieprofielen is een passende ‘route’ aan trainingen opgesteld, die de medewerkers mogen volgen. Zo volgt een startende sales medewerker bijvoorbeeld de trainingen effectief communiceren, shopper marketing, time management en zelfbewust in je functie. Op deze manier kan de medewerker vormgeven aan zijn eigen ‘career journey’.

Tims-Learning-Journey

Onboarding programma

Naast alle live trainingen, hebben we ook een onboarding programma voor nieuwe Hamilton Bright medewerkers ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe medewerkers zich welkom voelen en hun productiviteit en kwaliteit in korte tijd verhogen. Binnen alle online learning journeys kunnen de HR-medewerkers de voortgang van de medewerker volgen.


mockups_0003_HB_laptop

Bekijk meer cases

Opticienverkopers worden Privé Revaux fan

Wat maakt de Privé Revaux zonnebrillen zo bijzonder? Waar is die Blue Filter in de brillen goed voor? En hoe kan de bril ondanks de lage prijs toch zo goed zijn? Het antwoord op die vragen wilde Privé Revaux tussen de oren krijgen bij de verkopers van opticiens. Om dat te realiseren zette Privé Revaux twee van onze producttrainers fulltime in om alle verkopers bekend te maken met Privé Revaux en ze fan te maken!

Al 10 jaar HP producttraining!

Of het nu gaat om laptops, computers of printers, al 10 jaar verzorgen wij producttrainingen voor HP. Eén vaste producttrainer is vanuit HBtraining voor HP op afroep beschikbaar. Zo gaat de trainer op pad om training te geven aan verkopers van onder meer MediaMarkt en Coolblue als er bijvoorbeeld nieuwe producten uitkomen of als er promotors op de winkelvloer worden ingezet. Ook als er veel personeelsverloop is en de nieuwe verkopers nog niet voldoende kennis hebben van de HP-producten worden ze getraind door onze HP-producttrainer.

Tefal producttrainer steelt show!

Hoe zorg ik ervoor dat de verkopers bij MediaMarkt en Blokker de juiste productkennis hebben van onze nieuwe producten? Met die vraag kwam Groupe SEB bij HBtraining. Eén van de elementen die toegepast werd was de inzet van onze producttrainers!

Van verkoper naar Google ambassadeur

“Hey Google, hoe warm wordt het vandaag?”. Je Google Assistent kan je helpen met meer dan een miljoen acties, onze huizen worden steeds meer ‘smart homes’ en technologie ontwikkelt zich in rap tempo door. Winkelketens in consumentenelektronica hebben een enorm productassortiment, producten met allerlei nieuwe technische snufjes. Voor deze ketens, zoals MediaMarkt, Coolblue en BCC, is het dus ontzettend belangrijk dat hun verkopers voldoende kennis hebben over al deze producten. En deze kennis wordt vanuit het productmerk verzorgd.