Plan een gratis strategiegesprek in

aNS Award-label

Cases

Laat je inspireren

Leerroutes & onboarding programma

Hamilton Bright is leverancier van diverse sales- en marketingdiensten, die gericht zijn op het beïnvloeden van het aankoopproces van de consument. De kwaliteit van de dienstverlening van Hamilton Bright wordt bepaald door de medewerkers. Daarom is dan ook al jaren het credo van Hamilton Bright ‘hire on attitude, train on skills’.

Carrièrepad volop persoonlijke ontwikkeling

De doelgroep van Hamilton Bright bestaat veelal uit ambitieuze starters die zich continu willen ontwikkelen. Hamilton Bright biedt deze young professionals een carrièrepad met volop persoonlijke ontwikkeling. HBtraining verzorgt alle live en online trainingen voor Hamilton Bright. Voor alle functieprofielen is een passende ‘route’ aan trainingen opgesteld, die de medewerkers mogen volgen. Zo volgt een startende sales medewerker bijvoorbeeld de trainingen effectief communiceren, shopper marketing, time management en zelfbewust in je functie. Op deze manier kan de medewerker vormgeven aan zijn eigen ‘career journey’.

Tims-Learning-Journey

Onboarding programma

Naast alle live trainingen, hebben we ook een onboarding programma voor nieuwe Hamilton Bright medewerkers ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe medewerkers zich welkom voelen en hun productiviteit en kwaliteit in korte tijd verhogen. Binnen alle online learning journeys kunnen de HR-medewerkers de voortgang van de medewerker volgen.


mockups_0003_HB_laptop

Bekijk meer cases

Google product field training

“Hey Google, hoe warm wordt het vandaag?”. Je Google Assistent kan je helpen met meer dan een miljoen acties, onze huizen worden steeds meer ‘smart homes’ en technologie ontwikkelt zich in rap tempo door. Winkelketens in consumentenelektronica hebben een enorm productassortiment, producten met allerlei nieuwe technische snufjes. Voor deze ketens, zoals MediaMarkt, Coolblue en BCC, is het dus ontzettend belangrijk dat hun verkopers voldoende kennis hebben over al deze producten. En deze kennis wordt vanuit het productmerk verzorgd.

Jumbo Extra's

Jumbo Extra’s is het nieuwe klantenprogramma van Jumbo. Hiermee kunnen klanten sparen voor gratis boodschappen, korting op uitjes en leuke extra’s. Om Jumbo Extra’s bij klanten onder de aandacht te brengen, schakelt Jumbo hosts in. Om deze hosts klaar te stomen voor hun rol, ontwikkelde HBtraining een e-learning voor Jumbo.

Opleidingsprogramma C-Sales

Voor haar nieuwe verkopers heeft Mercedes-Benz een opleidingsprogramma ontwikkeld: C-Sales (voluit Certified Sales). Het programma is gebaseerd op zeven competenties waar een Mercedes-Benz verkoper in voldoende mate over moet beschikken.

Nespresso Academy

Zorg dat onze salesmedewerkers en adviseurs een perfecte uitvoering maken in ieder klantcontact en maak ze echte merkambassadeurs. Met deze uitdaging klopte Nespresso bij HBtraining aan. Met alleen al zo’n 32 verschillende koffiesoorten en een groot verloop van medewerkers een hele uitdaging.