aNS Award-label_EN

Cases

Hamilton Bright

Leerroutes & onboarding programma

Hamilton Bright is leverancier van diverse sales- en marketingdiensten, die gericht zijn op het beïnvloeden van het aankoopproces van de consument. De kwaliteit van de dienstverlening van Hamilton Bright wordt bepaald door de medewerkers. Daarom is dan ook al jaren het credo van Hamilton Bright ‘hire on attitude, train on skills’.

Carrièrepad volop persoonlijke ontwikkeling

De doelgroep van Hamilton Bright bestaat veelal uit ambitieuze starters die zich continu willen ontwikkelen. Hamilton Bright biedt deze young professionals een carrièrepad met volop persoonlijke ontwikkeling. HBtraining verzorgt alle live en online trainingen voor Hamilton Bright. Voor alle functieprofielen is een passende ‘route’ aan trainingen opgesteld, die de medewerkers mogen volgen. Zo volgt een startende sales medewerker bijvoorbeeld de trainingen effectief communiceren, shopper marketing, time management en zelfbewust in je functie. Op deze manier kan de medewerker vormgeven aan zijn eigen ‘career journey’.

Tims-Learning-Journey

Onboarding programma

Naast alle live trainingen, hebben we ook een onboarding programma voor nieuwe Hamilton Bright medewerkers ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe medewerkers zich welkom voelen en hun productiviteit en kwaliteit in korte tijd verhogen. Binnen alle online learning journeys kunnen de HR-medewerkers de voortgang van de medewerker volgen.


mockups_0003_HB_laptop

Bekijk meer cases

Training winkelmedewerkers

Train winkelmedewerkers hoe ze om moeten gaan met het bedienen van de nieuwe geldautomaten in hun winkel. Die opdracht legde Geldmaat bij HBtraining neer. De oplossing: een online training met handige instructievideo’s en scenario’s in combinatie met een winkelbezoek om de winkelmedewerkers wegwijs te maken.

Productkennis verkopers verhogen

Hoe verhoog ik het kennisniveau van de verkopers van mijn product? En hoe creëer ik voorkeur voor mijn merk tussen alle andere elektronicamerken in de winkel? Met die vraag klopte JBL, bekend van onder andere de speakers en hoofdtelefoons, aan. Eén van de onderdelen die werd ingezet om hier invulling aan te geven, was een online training.

Opticienverkopers worden Privé Revaux fan

Wat maakt de Privé Revaux zonnebrillen zo bijzonder? Waar is die Blue Filter in de brillen goed voor? En hoe kan de bril ondanks de lage prijs toch zo goed zijn? Het antwoord op die vragen wilde Privé Revaux tussen de oren krijgen bij de verkopers van opticiens. Om dat te realiseren zette Privé Revaux twee van onze producttrainers fulltime in om alle verkopers bekend te maken met Privé Revaux en ze fan te maken!

Al 10 jaar HP producttraining!

Of het nu gaat om laptops, computers of printers, al 10 jaar verzorgen wij producttrainingen voor HP. Eén vaste producttrainer is vanuit HBtraining voor HP op afroep beschikbaar. Zo gaat de trainer op pad om training te geven aan verkopers van onder meer MediaMarkt en Coolblue als er bijvoorbeeld nieuwe producten uitkomen of als er promotors op de winkelvloer worden ingezet. Ook als er veel personeelsverloop is en de nieuwe verkopers nog niet voldoende kennis hebben van de HP-producten worden ze getraind door onze HP-producttrainer.