Plan een gratis strategiegesprek in

aNS Award-label

Cases

Laat je inspireren

Two Minute Training

Two Minute Training is een collectie van micro-trainingen. HBtraining heeft voor verschillende onderwerpen een eigen ‘academy’ ontwikkeld, telkens kort, to the point en praktisch toepasbaar. Alle trainingen zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zodat de deelnemer kan leren waar en wanneer hij wil. Zo zijn er de Retail Sales Academy en de Microsoft Teams Academy

Retail Sales Academy

De Retail Sales Academy is een micro-training gericht op sales gerelateerde onderwerpen. De trainingen zijn gericht op jongvolwassenen die nieuw zijn in de sales wereld. Tussen de werkzaamheden door kan de deelnemer even snel een training volgen, waarna de stof meteen toegepast kan worden in de praktijk.

Microsoft Teams Academy

De Microsoft Teams Academy behandelt de functionaliteiten van Microsoft Teams. In slechts een paar minuten per training leer je hoe je de functionaliteiten van Microsoft Teams gebruikt om een doel te bereiken. Hierdoor staan niet de functionaliteiten centraal, maar het uitvoeren van jouw taak. Elke training behandelt een situatie afkomstig uit de praktijk, waarna deze stap voor stap met de functies van Microsoft Teams wordt uitgelegd.

Bekijk meer cases

Google product field training

“Hey Google, hoe warm wordt het vandaag?”. Je Google Assistent kan je helpen met meer dan een miljoen acties, onze huizen worden steeds meer ‘smart homes’ en technologie ontwikkelt zich in rap tempo door. Winkelketens in consumentenelektronica hebben een enorm productassortiment, producten met allerlei nieuwe technische snufjes. Voor deze ketens, zoals MediaMarkt, Coolblue en BCC, is het dus ontzettend belangrijk dat hun verkopers voldoende kennis hebben over al deze producten. En deze kennis wordt vanuit het productmerk verzorgd.

Jumbo Extra's

Jumbo Extra’s is het nieuwe klantenprogramma van Jumbo. Hiermee kunnen klanten sparen voor gratis boodschappen, korting op uitjes en leuke extra’s. Om Jumbo Extra’s bij klanten onder de aandacht te brengen, schakelt Jumbo hosts in. Om deze hosts klaar te stomen voor hun rol, ontwikkelde HBtraining een e-learning voor Jumbo.

Opleidingsprogramma C-Sales

Voor haar nieuwe verkopers heeft Mercedes-Benz een opleidingsprogramma ontwikkeld: C-Sales (voluit Certified Sales). Het programma is gebaseerd op zeven competenties waar een Mercedes-Benz verkoper in voldoende mate over moet beschikken.

Nespresso Academy

Zorg dat onze salesmedewerkers en adviseurs een perfecte uitvoering maken in ieder klantcontact en maak ze echte merkambassadeurs. Met deze uitdaging klopte Nespresso bij HBtraining aan. Met alleen al zo’n 32 verschillende koffiesoorten en een groot verloop van medewerkers een hele uitdaging.