aNS Award-label_EN

Cases

Two Minute Training

Two Minute Training

Two Minute Training is een collectie van micro-trainingen. HBtraining heeft voor verschillende onderwerpen een eigen ‘academy’ ontwikkeld, telkens kort, to the point en praktisch toepasbaar. Alle trainingen zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zodat de deelnemer kan leren waar en wanneer hij wil. Zo zijn er de Retail Sales Academy en de Microsoft Teams Academy

Retail Sales Academy

De Retail Sales Academy is een micro-training gericht op sales gerelateerde onderwerpen. De trainingen zijn gericht op jongvolwassenen die nieuw zijn in de sales wereld. Tussen de werkzaamheden door kan de deelnemer even snel een training volgen, waarna de stof meteen toegepast kan worden in de praktijk.

Microsoft Teams Academy

De Microsoft Teams Academy behandelt de functionaliteiten van Microsoft Teams. In slechts een paar minuten per training leer je hoe je de functionaliteiten van Microsoft Teams gebruikt om een doel te bereiken. Hierdoor staan niet de functionaliteiten centraal, maar het uitvoeren van jouw taak. Elke training behandelt een situatie afkomstig uit de praktijk, waarna deze stap voor stap met de functies van Microsoft Teams wordt uitgelegd.

Bekijk meer cases

Training winkelmedewerkers

Train winkelmedewerkers hoe ze om moeten gaan met het bedienen van de nieuwe geldautomaten in hun winkel. Die opdracht legde Geldmaat bij HBtraining neer. De oplossing: een online training met handige instructievideo’s en scenario’s in combinatie met een winkelbezoek om de winkelmedewerkers wegwijs te maken.

Productkennis verkopers verhogen

Hoe verhoog ik het kennisniveau van de verkopers van mijn product? En hoe creëer ik voorkeur voor mijn merk tussen alle andere elektronicamerken in de winkel? Met die vraag klopte JBL, bekend van onder andere de speakers en hoofdtelefoons, aan. Eén van de onderdelen die werd ingezet om hier invulling aan te geven, was een online training.

Opticienverkopers worden Privé Revaux fan

Wat maakt de Privé Revaux zonnebrillen zo bijzonder? Waar is die Blue Filter in de brillen goed voor? En hoe kan de bril ondanks de lage prijs toch zo goed zijn? Het antwoord op die vragen wilde Privé Revaux tussen de oren krijgen bij de verkopers van opticiens. Om dat te realiseren zette Privé Revaux twee van onze producttrainers fulltime in om alle verkopers bekend te maken met Privé Revaux en ze fan te maken!

Al 10 jaar HP producttraining!

Of het nu gaat om laptops, computers of printers, al 10 jaar verzorgen wij producttrainingen voor HP. Eén vaste producttrainer is vanuit HBtraining voor HP op afroep beschikbaar. Zo gaat de trainer op pad om training te geven aan verkopers van onder meer MediaMarkt en Coolblue als er bijvoorbeeld nieuwe producten uitkomen of als er promotors op de winkelvloer worden ingezet. Ook als er veel personeelsverloop is en de nieuwe verkopers nog niet voldoende kennis hebben van de HP-producten worden ze getraind door onze HP-producttrainer.