Develop people. Thrive business.

change management.jpeg

Verandermanagement

Niemand wil het, iedereen doet het. Succesvol veranderen begint bij de juiste mindset. Als organisatie werk je hard om jouw doelen te realiseren. De prestaties van jouw bedrijf hangen met elkaar samen. Hoe zorg je ervoor dat iedereen zich verantwoordelijk voelt voor het bedrijfsresultaat? Dat mijn resultaat, ons resultaat wordt.

Wij veranderen mindset 

Om dilemma’s te doorbreken en resultaten te behalen moet je de focus leggen op dat wat ons doen en laten beïnvloedt. Gedrag kun en wil je pas echt veranderen als je de bron van het gedrag ook verandert: de mindset. In veel organisaties zijn medewerkers gefocust op hun individuele doelen en worden bedrijfsdoelen vergeten.

Develop People 

Succesvol veranderen met de Arbinger aanpak. De Arbinger aanpak maakt een verandering in mindset mogelijk met een combinatie van advies, training en coaching. Wij helpen leiders om hun visie en doelen te realiseren door binnen hun teams de focus te leggen op het collectieve resultaat.

Verandermanagement training:

  1. Mindset change training 
  2. Growth mindset training 
  3. Transformeren van conflicten 
  4. Train the trainer

 

Thrive Business 

Wij helpen je graag met het implementeren van een externe mindset binnen jouw team om zo succesvolle organisatieverandering te realiseren. Het verbeteren van de samenwerking tussen teams en individuen vermindert ruis in de organisatie, verbetert werktevredenheid en versoepelt communicatie en besluitvorming. Zo realiseer je duurzame gedragsverandering en creëer je de juiste voorwaarden voor groei van mensen, teams en de organisatie.

Meer groei in teams? Op zoek naar gedeelde verantwoordelijkheid? Dan helpen wij je graag groeien. Met onze trainingen op maat realiseren we groei in leiders, in teams en dus ook in jouw organisatie. Benieuwd wat onze trainingen voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze mindsetexpert.

Contact met een mindset expert?