aNS Award-label_EN

Vacature

Chromebooks Experience Manager Google

  Wij zijn op zoek naar een:

  Chromebooks Experience Manager Google 

  Als Winkel Accountmanager (Chromebook Experience Manager) ben je verantwoordelijk voor jouw rayon in Nederland en zorg je ervoor dat jouw vestigingen de juiste sales performance laten zien. Je traint daarvoor de verkopers over Chromebooks en je onderhandelt over extra posities of betere zichtbaarheid van de producten in de winkel. Ook zorg je voor een goede relatie met de contactpersonen in de winkels zoals: verkopers, leidinggevenden en het management. Je kunt grote groepen trainen tijdens events en zorgt voor accurate rapportages van jouw bezoeken.

  Je werkt samen met de andere Chromebook Experience Managers, en je wordt aangestuurd door de Senior Accountmanager. Je bewaakt de kwaliteit van de productpresentaties op de winkelvloer en je signaleert ontwikkelingen binnen de branche. Die inzichten gebruik je om Chromebooks commercieel nog succesvoller te maken in jouw regio. Je hebt een zelfstandige functie, en je bedenkt samen met je team plannen om jouw vestigingen nog succesvoller te maken.

  Wat zoeken wij

  Iemand met passie voor Chromebooks. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en ook je communicatieve vaardigheden zijn daarnaar: je Nederlands en Engels in woord en geschrift zijn goed. Door jouw ervaring vanuit de retail en kennis van retailmarketing kun jij jouw sterke focus op trainingsresultaat en saleskansen optimaal benutten. Dit doe je op basis van jouw commerciële en analytische inzicht in cijfers, deze vertaal je door naar sterktes en kansen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je:

  • Ervaring hebt met het uitvoeren van producttrainingen aan verkoopmedewerkers, zowel op de winkelvloer als in classroom-setting
  • Probleemoplossende en flexibele instelling zowel in werkzaamheden als werkdagen.
  • Rijbewijs B en bereid om afstanden af te leggen

  Wat wij bieden

  In deze rol heb je ruimte voor jouw ambities en groei in de functie. Daarbij krijg je de kans jezelf te ontwikkelen via een professioneel en uitgebreid trainingsaanbod. Je komt te werken in een inspirerend team dat samen wil groeien.

  • Een salaris tussen de 2100 en 2600 euro bruto o.b.v. 40u;
  • Auto van de zaak met de optie tot privé rijden;
  • Chromebook/telefoon;
  • Een uitdagende en veelzijdige functie voor een mooi A-merk, onder de vlag van HBtraining!

  Interesse?

  Weet jij hoe je data omzet naar heldere analyses die helpen de juiste commerciële strategie te bepalen? Dan is dit jouw baan! Solliciteer hieronder door het formulier in te vullen. Bij vragen kun je gerust contact opnemen met Yvette de Bruijn: yvette.debruijn@hb-training.com.