logo_white

Blended Learning Firestarter

Een vlammende start met blended learning in jouw organisatie

BL-Ikwil1
BL-Ikwil2
BL-Ikwil3
BL-Ikwil4

Herkenbaar?

Dan is onze Blended Learning Firestarter iets voor jouw organisatie. Samen met onze specialisten wakkeren we het vuur aan en gaan we op zoek naar de juiste antwoorden op jouw leervraag. Zo geven we je de juiste handvaten mee om een kickstart te geven aan jullie blended learning journey.

Hoe we dat doen? Met een interactieve workshop waarin we samen aan de slag gaan met jouw leervraag. Daarna stellen wij een actieplan voor je op waarmee jij direct aan de slag kunt. Geheel afgestemd op de wensen van jouw organisatie en de behoeften van je doelgroep.

Een vlammende start

We weten dat je vast allerlei ideeën over blended learning hebt. Maar waar begin je? Wij helpen jou om écht door te pakken en te komen tot concrete acties.

Bespaar tijd

We brengen vooraf alle onderdelen in kaart. Zo weet je wat er bij de ontwikkeling van een blended learningtraject komt kijken. Je bespaart tijd doordat je niet voor verrassingen komt te staan. Wel zo efficiënt!

Bereik je gewenste resultaat

Een goed paard maakt nog geen goede ruiter. Daarom focussen we niet alleen op de vorm, maar zorgen we er ook voor dat jouw leeroplossing aansluit bij je doelgroep. Succes gegarandeerd!

De workshop

Wat komt er allemaal kijken bij het opzetten van een blended learningtraject binnen jouw organisatie? In een interactieve workshop van 4 uur
belichten we de verschillende aspecten van je leervraag. We gaan samen op zoek naar antwoorden op vragen waar je zelf nog niet bij stil  hebt gestaan. Het resultaat? Na afloop van de workshop stellen we voor jou een concreet actieplan op. Daarmee geven we jouw blended learningtraject snel handen en voeten.
BL-Workshop-3

01. Kaders & context

Natuurlijk ken je jouw organisatie als geen ander. Maar een succesvol blended learningtraject heeft kaders en context nodig. Daarom brengen we eerst jouw organisatie en je doelgroep in kaart. Hoe leert je doelgroep het beste? En hoe kun je hen het beste bereiken? Dit bepaalt niet alleen de vorm, maar ook de inhoud. Alleen door hier goed over na te denken, maak je blended learning die aansluit en ook daadwerkelijk beklijft.

02. Kennis & kunde

Wij helpen je in kaart te brengen welke kennis en vaardigheden je medewerkers daadwerkelijk moeten beheersen. Zo bepalen we samen welke informatie relevant is op welk moment. We komen op creatieve wijze tot een eerste  invulling van de inhoud van je blended learningtraject.

03. Best practices

Het is altijd goed om te zien hoe andere organisaties blended learning aanpakken. Om je te inspireren nemen we je mee in onze best practices. Welke elementen kun jij gebruiken voor jouw blended learningtraject?

04. Van doel naar tool

Welke werkvormen passen bij jouw blended learningtraject? We bepalen samen hoe jij je informatie op de juiste manier aan kunt bieden. Het resultaat? De juiste tools voor jouw blended learningtraject, die ervoor zorgen dat jouw doelgroep gemotiveerd én geïnspireerd is om te leren.

05. Scope

Hoe breng je jouw project tot een succesvol einde? En wie heb je daarvoor nodig? We gaan aan de slag met de Feest en Beren werkvorm. Zo gaat jouw blended learning straks als een lopend vuurtje door je organisatie.

 

Het resultaat: jouw actieplan

De uitkomst van de workshop gebruiken wij om een actieplan op te stellen, afgestemd op de wensen van jouw organisatie. Hierin vind je alle
concrete handvaten die je nodig hebt om met blended learning aan de slag te gaan. Dit actieplan bevat:

Visual landingpage analyse

Analyse

We analyseren jouw onboardingvraag en zetten dit voor je uiteen, zodat je weet waar je allemaal aan moet denken tijdens de ontwikkeling.

Visual landingpage advies

Advies

We geven je advies over de inhoud, vorm en
implementatie van je blended learningtraject.

Visual landingpage aan de slag

Aan de slag

Met onze concrete tips en vervolgstappen kun jij direct aan de slag. Dat kun je zelf doen, of samen met ons.

Word je hier warm van?

Let’s start a fire together! We geven graag samen met jou een kickstart aan je blended learningtraject. Druk op de knop hieronder, laat je gegevens achter en we bellen je terug voor een afspraak.

Praktische zaken

  • 3 deelnemers vanuit jouw organisatie
  • 2 specialisten vanuit HBtraining
  • 1 uur voorbereiding (digitaal)
  • 4 uur workshop (fysiek of digitaal, in overleg)
  • 1 uur presentatie actieplan (digitaal)
  • € 1495,- excl. btw