aNS Award-label_EN

Vacature

Google Chromebook Lead Trainer

  Wij zijn op zoek naar een:

  Google Chromebook Lead Trainer 

  Als Lead Trainer Benelux ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de trainingen en van het Ambassador Programma, en regelt bijbehorende SWAG. Je ontwikkelt trainingen en trainingsmaterialen die CEM's gebruiken voor de uitvoering van de training. Ook bepaal je wat de content en de focus van de trainingen wordt en stel je hierbij trainingsplannen op voor alle relevante kanalen, inclusief de online partners. Met jouw vernieuwende kijk zie jij in hoe je de kwaliteit van de trainingen en trainingsconcepten kan verbeteren. 
  Je ontwikkelt en onderhoudt het Ambassador Program en onderhoudt intensief contact met de Global/EMEA/Benelux stakeholders van Google, de (online) retailers, de OEMs en het field team. Door trainingen van de CEM's bij te wonen zorg jij met jouw coaching ervoor dat hun trainingsvaardigheden worden geoptimaliseerd. 

  Je werkt samen met de Chromebook Experience managers in Nederland en België, en je wordt aangestuurd door de Senior Accountmanager.

  Wie zoeken wij

  Met jouw ervaring in de retail kun jij jouw sterke focus op trainingsresultaat optimaal benutten. Je kunt (grote) groepen trainen tijdens events en classroom-settings, maar ook webinars verzorgen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je:

  • Passie hebt voor Google en Chromebooks
  • HBO werk- en denkniveau hebt
  • Sterke communicatieve vaardigheden bezit
  • Ervaring hebt met het uitvoeren van producttrainingen aan verkoopmedewerkers, zowel op de winkelvloer als in classroom-setting
  • Een goede beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Frans is een pré.
  • Probleemoplossende en creatieve instelling
  • Sterk bent in plannen en organiseren
  • Een sterke focus hebt op het trainingsresultaat

  Je kunt je jezelf herkennen in de volgende competenties:  Klantgericht, coachen, luisteren, commercialiteit, resultaatgericht, mondelinge communicatie, plannen en organiseren

  Wat wij bieden

  In deze rol heb je ruimte voor jouw ambities en groei in de functie. Daarbij krijg je de kans jezelf te ontwikkelen via een professioneel en uitgebreid trainingsaanbod. Je komt te werken in een inspirerend team dat samen wil groeien.

  • Een salaris tussen de 2700 en 3000 euro bruto o.b.v. 40u;
  • Auto van de zaak
  • Chromebook/telefoon
  • Een uitdagende en veelzijdige functie voor een mooi A-merk, onder de vlag van HBtraining!

  Natuurlijk hoort er bij deze functie een auto en supertoffe (buitenlandse) uitjes (off-sites). 25 vakantiedagen en niet te vergeten een trainingsbudget.

  Diversity, Equity & Inclusion

  HBtraining staat voor een werkplek waar gelijke kansen zijn, ongeacht ras, huidskleur, afkomst, religie, geslacht of leeftijd. We voeren een divers personeelsbeleid waarin diversiteit een speerpunt is en ons personeelsbestand een afspiegeling van de samenleving vormt. 

  Interesse?

  Zorg jij voor een goede trainingsperformance van Google Chromebook producten? Dan is dit jouw baan! Solliciteer hieronder door het formulier in te vullen. Bij vragen kun je gerust contact opnemen met Yvette de Bruijn: yvette.debruijn@hb-training.com.