Develop people. Thrive business.

hubspot sales

HubSpot Sales Automation

Meer tijd voor het échte werk: het sluiten van verkoopdeals. Want ja, verkopen is een fulltime baan, maar hoelang is een verkoper eigenlijk bezig met verkopen? De tijd die je nu kwijt bent aan randzaken kun je gemakkelijk terugwinnen.

Door efficiënt gebruik te maken van slimme sales automatisering van HubSpot til je je B2B sales naar een hoger niveau. In onze HubSpot Sales Pro training helpen we je om het meeste uit de tool te halen.

Develop People

HubSpot is een platform voor marketing, sales, and customer relationship management. De sales tool helpt je om het salesproces persoonlijker en productiever te maken. Met de all-in-one software bespaar je tijd in elke fase van de sales funnel:

  • Geautomatiseerde follow-up van leads
  • Tracking van e-mails
  • Inplannen van afspraken
  • Inzicht in contact info, activiteiten en de gehele pipeline

 
Ontdek meer nieuwe leads in minder tijd en sluit meer deals met minder werk.

 

Thrive Business 

Welkom in de toekomst! Veel onderdelen binnen verkoop kun je automatiseren. Rapportages, leadmanagement, CRM en portfolio’s allemaal dingen die makkelijker kunnen. Daarvoor heb je wel de juiste tools nodig. Zodat jij uiteindelijk meer tijd hebt. Zodat jij kan doen waar je echt goed in bent. Het sluiten van verkoopdeals.

Wil jij ook meer bezig zijn met verkopen? Minder bezig zijn met randzaken? Dan helpen wij je graag groeien. Met onze trainingen op maat realiseren we groei in leiders, in teams en dus ook in jouw organisatie. Benieuwd wat onze trainingen voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze verkoopexpert.

Contact met de HubSpot Sales expert?

3 pijlers van krachtige B2B Sales:

Best practices

whitepaper-Image.jpg