aNS Award-label_EN

L&D specialisten

Blended learning voor een leerroute op maat

Hebben de medewerkers in jouw organisatie meer sales-, communicatieve- of sociale vaardigheden nodig? En gaat het daarbij om veel mensen die dezelfde informatie willen leren? Dan is een mix van offline en online leren, ‘blended learning’, de ideale oplossing!
 
Om te groeien moet je investeren. In middelen én in mensen. Dat kost tijd en geld, dus wil je ook zeker weten dat je goede keuzes maakt die iets concreets opleveren. Kies je voor blended learning, dan kies je voor duurzame én meetbare groei. Met een slimme mix van online en offline leren haal je het maximale resultaat uit je leeroplossing. Onze modernste leerstijlen- en technieken zorgen voor groei van mensen, teams en organisaties.

Leerroute op maat

Bij HBtraining combineren we de kracht van face-to-face trainingen met de flexibiliteit van online training om zo leerroutes op maat te creëren. Met deze leerroutes, die aansluiten op de werkcontext en de leerstijl van de deelnemer, behaal je het hoogste leerrendement! Blended learning zorgt ervoor dat informatie beter blijft hangen en maakt het makkelijk om grote groepen op te leiden en mensen te ontwikkelen. Op de werkvloer, in de trein of thuis op de bank, het kan op ieder gewenst moment, op iedere plek!

Whitepaper voor learning & development specialists

Whitepaper_the_perfect_blend

In deze whitepaper leer je hoe je meer rendement uit je Learning & Development programma kunt halen. In termen van kennis, skills én bedrijfsresultaten. 

Graag, stuur mij de whitepaper!

Leren op je eigen manier

Iedereen leert op zijn eigen manier. Een blended learning traject maakt het voor deelnemers mogelijk om te leren waar en wanneer ze zelf willen. In een tempo dat voor hen prettig is en op een device naar keuze. We zetten de leeromgeving zo op dat iedereen het beste leerresultaat behaalt. Vervolgens combineren we de leeromgeving met onze inspirerende live trainingen, die ruimte bieden voor verdieping, terugkoppeling en oefening in relevante vaardigheden en werksituaties. Zo creëren we een ideaal leerpad, gericht op de medewerker.

De perfecte mix van leerelementen

Bij HBtraining bekijken we leren als een mix van ingrediënten die elkaar versterken. Deze combinatie van leeroplossingen is volledig afgestemd op jouw organisatie. Met een integrale aanpak voor een maximaal resultaat. De ingrediënten van HBtraining zijn onder andere:

  • Interactieve e-learning op maat
  • Fysieke trainingen die naadloos aansluiten bij de online omgeving
  • Stimulerende reminders in de vorm van toetsen en  ‘video boosters’
  • Discussieforums en een communicatieplatform
  • Competitie-elementen
  • Dashboards en managementrapportages

Met de juiste mix van deze ingrediënten creëren we samen met jou een effectieve en doelgerichte blended learning journey!

Realiseer jouw leerdoelen

We helpen je graag met het ontwikkelen van een blended learning traject. Of het nu gaat om een losse e-learning module of een compleet leertraject. Onze trajecten zijn inspirerend en sluiten aan bij alle leerstijlen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en we vertellen je er graag meer over!

Firestarter: vlammend van start met blended learning!

Wil jij aan de slag met blended learning binnen jouw organisatie? Wil je klassikale trainingen digitaal aanbieden of je leeraanbod professionaliseren? Maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan is onze Blended Learning Firestarter iets voor jou! Met deze Firestarter geven we je de juiste handvaten mee om je blended learningtraject een kickstart te geven. Met als resultaat: een actieplan waar je direct zelf mee aan de slag kan! Meer weten hoe dit er uit ziet? Check de opzet en invulling van de Blended Learning Firestarter hier.