Develop people. Thrive business.

hb training leeroplossingen

Creëer het ideale leerpad

Leeroplossingen van HBtraining 

HBtraining is meer dan een trainingsbureau. Wij combineren krachtige live training met de nieuwste mogelijkheden op het gebied van leren. Zo creëren we het ideale leerpad voor jouw medewerkers. Dat kan met een e-learning zijn. Dat kan Gamification zijn. Dat ligt aan jouw doel. Wij helpen jouw doel te bereiken.

Live training door ervaren trainers

Onze trainers weten waar ze over praten. Dat maakt dat onze live trainingen zo effectief zijn. Met volop ruimte voor inspiratie en interactie weten onze trainers de vertaalslag te maken van theorie naar de dagelijkse praktijk van jouw organisatie. 

E-learning ontwikkelaar

Met een e-learning traject wordt leren gemakkelijk, snel en effectief. Onze e-learning ontwikkelaars gebruiken de nieuwste leerstijlen en -technieken om een op maat gemaakt leertraject te ontwikkelen. We focussen daarbij op de vertaling naar de praktijk en duurzame groei en ontwikkeling.

Blended learning specialist

Onze kracht ligt bij blended learning: een sterke combinatie van e-learning en live training. Wij geloven dat je het hoogste leerrendement kunt halen met op maat gemaakte leerroutes die aansluiten op de werkcontext en de leerstijl van de deelnemer. Als blended learning specialist zijn wij in staat om een mix van leerinterventies te ontwikkelen die volledig is afgestemd op jouw organisatie. Met een integrale aanpak voor het beste resultaat.