Develop people. Thrive business.

building.jpeg

Blended learning brengt training en praktijk samen met een online leeromgeving

Om te groeien moet je investeren. In middelen, maar ook in mensen. Dat kost tijd en geld en dus wil je zeker weten dat je efficiënte keuzes maakt die concreet iets opleveren. Kies je voor blended learning, dan kies je voor duurzame en meetbare groei. Met een uitgekiende mix van on- en offline leren haal je het maximale resultaat uit je investering. De nieuwste leerstijlen en -technieken zorgen voor groei in mensen, teams en organisaties.

1 + 1 = 3

Wij combineren de kracht van face to face training met de flexibiliteit van e-learning. Wij geloven dat je het hoogste leerrendement kunt halen met op maat gemaakte leerroutes die aansluiten op de werkcontext en de leerstijl van de deelnemer. Blended learning zorgt ervoor dat informatie beter blijft hangen en maakt het makkelijk om grote groepen op te leiden en mensen op een andere manier te ontwikkelen. Op de werkvloer, in de trein of thuis op de bank.

Leren op je eigen manier

Iedereen leert op zijn eigen manier. Een blended learning traject maakt het voor deelnemers mogelijk om te leren wanneer en waar ze zelf willen. Op het tempo dat voor hen prettig is. Op een device naar keuze. We geven de leeromgeving zo vorm dat iedereen het beste leerresultaat behaalt. De inspirerende live trainingen bieden ruimte voor verdieping, terugkoppeling en oefening in relevante vaardigheden en werksituaties. Zo creëer je een ideaal leerpad, gericht op de medewerker.

De perfecte mix van leermomenten

Bij HBtraining bekijken we leren vanuit een ander perspectief: als een mix van ingrediënten die elkaar versterken. Wij ontwikkelen een mix van leerinterventies die volledig is afgestemd op jouw organisatie met een integrale aanpak voor het beste resultaat. De ingrediënten van HBtraining zijn o.a.:

  • Op maat gemaakte interactieve e-learning
  • Fysieke trainingen die naadloos aansluiten bij de online omgeving
  • Stimulerende reminders in de vorm van toetsen en video boosters
  • Discussieforums en communicatieplatform
  • Competitie elementen
  • Dashboards en managementrapportages

Met de juiste mix van deze ingrediënten creëren we samen met jou een effectieve en doelgerichte blended Learning Journey.

 

Realiseer jouw leerdoelen

Wij helpen je graag met het ontwikkelen van een blended learning traject. Of het nu gaat om een losse e-learning module of een heel leertraject. Onze trajecten zijn inspirerend en sluiten aan bij alle leerstijlen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en we vertellen je er graag over! Onze blended learning specialist vertelt je er graag over!

Contact met een blended learning specialist?

Leeroplossingen:

Whitepaper blended learning

Blogs