Develop people. Thrive business.

leiderschap

Leiderschapstraining 

Effectief leiderschap op de werkvloer is belangrijker dan ooit! Inspiratie, doelstellingen en zingeving: zo denken wij over leiderschap in de 21ste eeuw. Alleen zo kun je omgaan met snelle veranderingen. Een echte leider maakt anderen groter dan de leider zelf. Een goede leider schept voorwaarden en ruimte tot groei.

Geen vast recept voor effectief leiderschap 

Als iemand een vaste route heeft voor goed leiderschap, laat hem/haar ons bellen. We kunnen je wel heel goed op weg helpen met leiderschap. Want hoewel er geen vast recept is, weten wij wel hoe wij leiders verder helpen. Leiderschap gaat volgens ons om integriteit. Inspireren in plaats van overtuigen. Keuzes maken. Jouw medewerkers de kans geven om te groeien. Conflicten beheersen of effectief inzetten. De context waarin een leider opereert en functioneert maakt leiderschap soms on(be)grijpbaar. Je moet dus van meerdere markten thuis zijn. Daar helpen wij je graag bij.

Ontdek jezelf en jouw leiderschapsstijl.

Develop people 

Wij leren je anderen te inspireren. Je kan pas anderen leiden, als je meer over jezelf weet. Een sterke combinatie van theoretische achtergrond, een praktijkgerichte aanpak en interactieve werkvormen maken onze trainingen leuk en leerzaam. Wij bieden diverse trainingen die jou op weg helpen een betere leider te worden:

  • Situationeel Leidinggeven
  • Coachend Leidinggeven
  • Mindset change training
  • Growth mindset training
  • Mindfulness
  • B2B sales management

 

Thrive Business 

Leiderschap is overal in impliciete en expliciete vorm. Het zijn de aanvoerders die dingen in gang zetten of juist tegen houden. Goed leiderschap zorgt voor tevreden medewerkers en hogere omzet.

Iets voor jou? 

Beïnvloed je mensen? Dan ben jij een leider. Dan helpen wij je graag groeien. Met onze trainingen op maat realiseren we groei in leiders, in teams en dus ook in jouw organisatie. Benieuwd wat onze trainingen voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze leiderschap expert.

Contact met de leiderschap expert?