Ons aanbod

Effectief leren, optimaal groeien

Of het nu met een krachtige live training, online training of een combinatie van beide is, wij creëren het ideale leerpad voor jouw medewerkers. De soort training hangt af van wat jij wilt bereiken. Natuurlijk gebruiken wij in alle gevallen de nieuwste mogelijkheden op het gebied van leren! 
 
 
content-2

Live training

Waarom onze live trainingen zo effectief zijn? Omdat onze doorgewinterde trainers precies weten wat ze doen. Hun diepgaande kennis op het gebied van marketing, verkoop, management en communicatie combineren ze met hun knowhow van het brein en de zes breinprincipes. Met veel ruimte voor inspiratie en interactie verbinden ze daarbij de theorie aan de dagelijkse realiteit van jouw organisatie. Je kunt kiezen uit trainingen uit ons portfolio of trainingen op maat.

Bekijk ons aanbod live trainingen »

VirtualClassroomTraining

Virtual classroom training

Een virtual classroom training werkt anders dan een klassikale training. Onze trainers weten als geen ander hoe ze een deelnemer aangehaakt houden tijdens een virtual classroom training en zorgen voor een goede balans tussen tijdsduur, opzet en inhoud van de training. Zodat er een optimaal leerrendement uit de virtual classroom training gehaald wordt! 

Lees meer over virtual classroom training »

content (6)

E-learning

Online leren is gemakkelijk, snel en effectief. Onze e-learning ontwikkelaars gebruiken de nieuwste leerstijlen en -technieken om een leertraject op maat te ontwikkelen. We focussen daarbij op de vertaling naar de praktijk en naar duurzame groei en ontwikkeling.

Lees meer over e-learning »

content (12)

Blended learning

Wij geloven in de kracht van blended learning: een sterke combinatie van e-learning en live training. Uit ervaring weten we dat leren het beste kan worden bereikt met een specifiek leerpad dat past bij de werkplek én leerstijl van de deelnemer. Speciaal voor jouw organisatie ontwikkelen wij een ijzersterke integrale combinatie van leeroplossingen, voor het allerbeste resultaat.

Lees meer over de kracht van een blended aanpak »

content (10)

Onboarding programma's

Het is belangrijk dat nieuwe medewerkers goed ‘landen’ in je organisatie. Onboarding is dan ook een belangrijk hulpmiddel voor een goede start van medewerkers binnen hun nieuwe werkomgeving. Zo zijn ze sneller productief én meer betrokken. Wij ontwikkelen effectieve onboarding programma’s, die passen bij jouw specifieke leerdoelen.

Lees meer over de effecten van een goede onboarding »

Producttraining

Producttrainingen

Worden er binnen jouw organisatie producten ontwikkeld die binnen het retailkanaal verkocht worden? Dan is het natuurlijk belangrijk dat de verkopers van jouw product succesvolle productambassadeurs worden! Zodat jouw product het wint van de concurrentie. Het inzetten van producttrainers biedt hierbij uitkomst!

Lees meer over het inzetten van producttrainers »