aNS Award-label_EN

Vacature

Territory Sales Manager Google

  Wij zijn op zoek naar een:

  Territory Sales Manager Google Nest

  Als Territory Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de regio Noord-West Nederland en zorg je ervoor dat jouw vestigingen de juiste sales performance laten zien. Je traint daarvoor de verkopers over Google Nest, en je onderhandelt over extra posities of betere zichtbaarheid van de producten in de winkel. Ook onderhoud je goede relaties met de contactpersonen in de winkels, zoals verkopers, leidinggevenden en het management. Je kunt grote groepen trainen tijdens events, maar ook webinars verzorgen, en zorgt voor accurate rapportages van jouw bezoeken.

  Je werkt samen met de andere Territory Sales Manager van Google Nest in Nederland en België, en je wordt aangestuurd door de Senior Accountmanager. De Training Lead Benelux zorgt voor de kwaliteit van trainingen. Je bewaakt de kwaliteit van de productpresentaties op de winkelvloer, signaleert ontwikkelingen binnen de branche en gebruikt die inzichten om Google Nest commercieel nog succesvoller te maken in jouw regio. Je hebt een zelfstandige functie en je bedenkt samen met je team plannen om een vestiging nog succesvoller te maken.

  Wie zoeken wij

  Door jouw ervaring vanuit de retail en kennis van retailmarketing kun jij jouw sterke focus op trainingsresultaat en saleskansen optimaal benutten. Dit doe je op basis van jouw commerciële en analytische inzicht in cijfers, deze vertaal je door naar sterktes en kansen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je:

  • Passie hebt voor Google en Google Nest
  • HBO werk- en denkniveau hebt
  • Nederlands en Engels in woord en geschrift zijn goed
  • Ervaring hebt met het uitvoeren van producttrainingen aan verkoopmedewerkers, zowel op de winkelvloer als in classroom-setting
  • Een probleemoplossende en flexibele instelling hebt zowel in werkzaamheden als werkdagen
  • Rijbewijs B hebt en bereid bent om afstanden af te leggen

  Je kunt je jezelf herkennen in de volgende competenties: klantgericht, coachen, luisteren, commercieel, resultaatgericht, communicatief

  Wat wij bieden

  In deze rol heb je ruimte voor jouw ambities en groei in de functie. Daarbij krijg je de kans jezelf te ontwikkelen via een professioneel en uitgebreid trainingsaanbod. Je komt te werken in een inspirerend team dat samen wil groeien.

  • Een salaris tussen de 2100 en 2450 euro bruto o.b.v. 40u;
  • Een bonus wanneer jij je sales targets haalt
  • Auto van de zaak
  • Chromebook/telefoon
  • Een uitdagende en veelzijdige functie voor een mooi A-merk, onder de vlag van HBtraining!

  Diversity, Equity & Inclusion

  HBtraining staat voor een werkplek waar gelijke kansen zijn, ongeacht ras, huidskleur, afkomst, religie, geslacht of leeftijd. We voeren een divers personeelsbeleid waarin diversiteit een speerpunt is en ons personeelsbestand een afspiegeling van de samenleving vormt. 

  Interesse?

  Zorg jij voor een goede sales performance van Google Nest producten? Dan is dit jouw baan! Solliciteer hieronder door het formulier in te vullen. Bij vragen kun je gerust contact opnemen met Yvette de Bruijn: yvette.debruijn@hb-training.com.