Develop people. Thrive business.

Business Analist Google 

Door de sterke groei in de vraag naar onze dienstverlening, zijn wij op zoek naar een:

Business Analist Google 

40 uur p/wk

Als Business Analist zorg je ervoor dat de commerciële teams van Google alle data en analyses hebben die zij vervolgens gebruiken om de juiste strategische keuzes te maken. Je kijkt bijvoorbeeld naar de impact van de inzet van promotors, analyseert A-B testing van fixtures en promoties, en assortimentswisselingen. Je bent communicatief sterk, en vertaalt data naar een helder verhaal dat de commerciële teams goed kunnen gebruiken.

Je werkt samen met de commerciële teams van Google, en ondersteunt de Senior Accountmanager en de Retail operations Managers van Google.

Het field team bestaat uit een Senior Accountmanager, 5 Territory Sales Managers en een aantal Shop-in-Shopmanagers. Je analyseert alle commerciële data, genereert rapportages, en ondersteunt de Senior Accountmanager. Je brengt de huidige analyse-tools op een hoger plan, doorziet de data en maakt gevraagd en ongevraagd overzichten die meer inzicht geven en helpen om betere strategische keuzes te maken.

Wat zoeken wij:

  • HBO+ werk- en denkniveau, het liefst vanuit een analytische achtergrond
  • Ervaring met het analyseren van grote hoeveelheid data
  • Expert-kennis van Sheets/Excel
  • Kennis van Retail
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Probleemoplossende en flexibele instelling
  • Kunnen omgaan met tijdsdruk in een dynamische omgeving

 

Wat wij bieden

Een marktconform salaris

Chromebook/telefoon De kans om jezelf te ontwikkelen, via een professioneel en uitbreid trainingsaanbod

Werken in een inspirerend team, dat samen wil groeien Een uitdagende en veelzijdige functie voor een mooi A-merk, onder de vlag van Hamilton Bright Training!

Weet jij hoe je data omzet naar heldere analyses die helpen de juiste commerciële strategie te bepalen? Dan is dit jouw baan!

Wij ontvangen graag jouw cv aangevuld met je motivatie. Heb je vragen? Ook die kun je stellen via welkom@hb-training.com 

 

google_social_headers_beutler_ink_1920px