Develop people. Thrive business.

over ons-753211-edited.jpg

In Store Promoter / Trainer

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar:

In Store Promoters / Trainers

40 uur p/wk

 

Wat doen wij?

HBtraining is meer dan een trainingsbureau. Wij doen alles voor duurzame verandering. Elke dag helpen wij grote merken zoals Unilever, KPN, Google en HP met het herverdelen van kennis en vaardigheden. Wij bedenken, ontwikkelen en zorgen voor de uitvoering van slimme en efficiënte trainingstrajecten. Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen in opleidingsland. HBtraining gelooft in op maat gemaakte leertrajecten die aansluiten bij de werkcontext. Daarom bieden wij training aan in de breedste zin. On- en offline, klassikaal en op de werkvloer. Wij laten mensen kennismaken met hun organisatie voordat ze echt beginnen. We richten ons op pre- en onboarding trajecten, sales, communicatie, leiderschap en persoonlijke groei.

Wat ga jij doen?

Als Promoter/Trainer heb jij de verantwoordelijkheid over de Shop in Shop in de Media Markt voor een innovatief A-merk in de consumentenelektronica. Belangrijke focus ligt op het trainen van Media Markt verkopers en managers. Maar je spreekt ook zelf klanten aan en informeert hen over de producten en stimuleert om over te gaan tot aankoop. Met de andere vertegenwoordigers van jouw merk vorm je een team dat samen meedenkt hoe jouw merk nog meer succes kan boeken. In de vestiging werk je ook aan een sterk partnerschap met Media Markt.

Je bent niet alleen het visitekaartje richting de klant maar ook de ambassadeur richting medewerkers van de Media Markt. Jij enthousiasmeert hen en je houdt hen op de hoogte van de laatste innovaties. Op deze manier kunnen ook zij bijdragen aan het succes van dit toonaangevende merk. Kortom, een veelzijdige functie met verschillende verantwoordelijkheden.

Wat vragen we van jou?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met passie voor innovatie, consumentenelektronicaproducten en klantcontact. Verder heeft onze ideale kandidaat: 

  • Afgeronde HBO opleiding
  • 2 Jaar ervaring in een commerciële Retail-omgeving
  • Een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse én Engelse taal.
  • Woonachting in de regio Amsterdam / Breda / Rotterdam

 

Wat bieden we jou?

  • Contract van 7 maanden met zicht op verlenging;
  • Een salaris van 2.000,- bruto op basis van 40 uur per week;
  • Doorgroeimogelijkheden en kansen om jezelf te ontwikkelen;
  • Werken voor én met een tof A-merk.

 

Contact

Nog steeds zin in dat kopje koffie of thee? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar welkom@hb-training.com.