Beurstraining

Maak een succes van je beursdeelname

Plan een oriëntatiegesprek in
De aanwezigheid van je organisatie op een beurs vraagt om een grote investering. Maar is deze aanwezigheid werkelijk het rendement waarnaar je op zoek bent? Of streef je juist naar waardevolle leads die leiden tot nieuwe klanten? Bij het genereren van deze leads spelen de medewerkers op jouw stand een essentiële rol. Zij versterken óf verzwakken namelijk de boodschap van je stand. 

Of het nu je eigen medewerkers zijn, of medewerkers die je hiervoor inhuurt. Het is essentieel dat je medewerkers goed getraind zijn en beschikken over de juiste skills om de juiste leads te genereren. Met beurstraining helpen we jou en je medewerkers om het rendement van je aanwezigheid op de beurs te verhogen gericht op het activeren en inspireren van je medewerkers. 

Onze succesformule

beurstraining triangel-2

Onze succesformule bestaat uit drie elementen: training/workshop, coaching on the job en gamification. Door deze drie elementen te combineren, kunnen we je medewerkers helpen om hun vaardigheden en kennis te verbeteren en hun prestaties op de beursvloer te optimaliseren.

Dit leidt tot een betere kwaliteit van de leads en uiteindelijk tot een hogere return on investment.
Met ons unieke beursconcept bieden we 100% succesgarantie, waarbij onze vergoeding afhankelijk is van het behaalde resultaat.

Wil je meer weten?

Het resultaat

Kwalitatieve leads on target óf er boven
Een verhoogd rendement van je beursdeelname
Je doelstellingen op de beurs zijn behaald
Kijk terug naar een succesvolle beursdeelname

Waarom kiezen voor HBtraining?

HBtraining is dé specialist op het gebied van beurstraining. We bieden 100% succesgarantie, omdat ons beurstraining concept uniek is en door onszelf ontwikkeld. Met onze beurstraining zorgen we voor waarneembare gedragsverandering bij medewerkers. We stimuleren ze om uit hun comfortzone te stappen en hun skills te verbeteren. Op deze manier behaal je niet alleen op de korte termijn succes op de beurs, maar investeer je ook in de lange termijn groei van je bedrijf. We helpen je graag om het maximale uit je beursdeelname te halen.

Succesverhalen 

vrumona logoVrumona
Vrumona kwam met de volgende vraag bij ons aankloppen: Hoe kunnen we het meeste rendement halen uit onze beursstand op de Horecava? Met het inzetten van accountmanagers op de Horecava was het doel van de opdrachtgever om nieuwe potentiële klanten aan te trekken. Maar sales maken op een evenement werkt toch even wat anders dan op afspraak naar een klant gaan. Je wilt beursgangers aanspreken, ze in de stand krijgen en dan erachter komen of het een potentiële klant is. De trainer heeft de medewerkers getraind op kennis, vaardigheden en attitude. Om het rendement en de focus zo hoog mogelijk te maken hebben we tijdens de beurs een mystery lead programma opgezet om ze enthousiast te maken en scherp te houden. Deze zat vol competitie, zo hadden we elke dag een Kick-off met het team, hebben we targets geformuleerd en ze hierop uitgedaagd. De best scorende mensen werden beloond. Je kreeg een gouden envelop als je een mystery lead op de juiste manier had aangesproken en een gesprek had gevoerd. Deze gouden envelop stond voor een prijs en extra punten voor de competitie. We hebben super leuke reacties mogen ontvangen en het was een succesvolle beurs voor de opdrachtgever.
   
2-Jan-17-2023-02-13-49-0217-PM3-Jan-17-2023-02-13-48-7068-PMvrumona horecava1-Jan-17-2023-02-13-49-9537-PM

Wil je weten of een beurstraining iets voor jou is?

robin cirkel
Neem dan contact op met specialist Robin Vos via robin.vos@hb-training.com of 06 23 00 32 00.
Of plan direct een vrijblijvend oriëntatiegesprek in via deze link. Maak kennis met onze trainer en
kom te weten of beurstraining iets voor je organisatie is.