Plan een gratis strategiegesprek in

aNS Award-label_EN

Cases

Laat je inspireren

Google product field training

“Hey Google, hoe warm wordt het vandaag?”. Je Google Assistent kan je helpen met meer dan een miljoen acties, onze huizen worden steeds meer ‘smart homes’ en technologie ontwikkelt zich in rap tempo door. Winkelketens in consumentenelektronica hebben een enorm productassortiment, producten met allerlei nieuwe technische snufjes. Voor deze ketens, zoals MediaMarkt, Coolblue en BCC, is het dus ontzettend belangrijk dat hun verkopers voldoende kennis hebben over al deze producten. En deze kennis wordt vanuit het productmerk verzorgd.

Jumbo Extra's

Jumbo Extra’s is het nieuwe klantenprogramma van Jumbo. Hiermee kunnen klanten sparen voor gratis boodschappen, korting op uitjes en leuke extra’s. Om Jumbo Extra’s bij klanten onder de aandacht te brengen, schakelt Jumbo hosts in. Om deze hosts klaar te stomen voor hun rol, ontwikkelde HBtraining een e-learning voor Jumbo.

Opleidingsprogramma C-Sales

Voor haar nieuwe verkopers heeft Mercedes-Benz een opleidingsprogramma ontwikkeld: C-Sales (voluit Certified Sales). Het programma is gebaseerd op zeven competenties waar een Mercedes-Benz verkoper in voldoende mate over moet beschikken.

Nespresso Academy

Zorg dat onze salesmedewerkers en adviseurs een perfecte uitvoering maken in ieder klantcontact en maak ze echte merkambassadeurs. Met deze uitdaging klopte Nespresso bij HBtraining aan. Met alleen al zo’n 32 verschillende koffiesoorten en een groot verloop van medewerkers een hele uitdaging.

Coachview simulatie

Coachview is een softwarepakket waarin opleidingen, trainingen en cursussen georganiseerd, geregistreerd en beheerd kunnen worden. HBtraining heeft een learning journey ontwikkeld waarin het gebruik en de toepassing van het Coachview opleidingsportaal centraal staat.

Optimale verbinding met de klant

‘Het meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland worden’, dat is de doelstelling van KPN. Eén van de onderdelen om aan die doelstelling te voldoen, is het trainen van de call center medewerkers, zodat zij een optimale verbinding met de kant maken en zo het beste aanbod geven.

Onboarding van promotors

Hamilton Bright Brand Activation verzorgt merkactivatie en sales promotie voor vele A-merken. Dat doen ze op en rondom de winkelvloer, maar ook op bijvoorbeeld bedrijfsevenementen. Voor de nieuwe medewerkers van Hamilton Bright Brand Activation – sales en event promotors - heeft HBtraining een onboarding programma ontwikkeld om de medewerkers snel productief in hun functie te krijgen en ze een warm welkom te geven. Aangezien de promotors vooral voor merken in winkels werken, is tevens het doel om de doelgroep beter bekend te maken met Hamilton Bright Brand Activation en ze meer te binden.

Unilever Junior Rayon Manager Academy

Voor Unilever ontwikkelde HBtraining een blended leertraject voor de junior rayon managers. Doel van de training: leren om op een effectieve manier te communiceren zodat ze betere klantrelaties opbouwen en betere resultaten krijgen.

Relevant Retail Academy

Voor Relevant Holdings, het concern achter onder andere The Phone House, ontwikkelde HBtraining de Relevant Retail Academy. De Academy is ontworpen voor verschillende functiegroepen binnen de ‘tech’ winkelketen: verkopers, leidinggevenden en medewerkers technische support.

Leerroutes & onboarding programma

Hamilton Bright is leverancier van diverse sales- en marketingdiensten, die gericht zijn op het beïnvloeden van het aankoopproces van de consument. De kwaliteit van de dienstverlening van Hamilton Bright wordt bepaald door de medewerkers. Daarom is dan ook al jaren het credo van Hamilton Bright ‘hire on attitude, train on skills’.

Two Minute Training

Two Minute Training is een collectie van micro-trainingen. HBtraining heeft voor verschillende onderwerpen een eigen ‘academy’ ontwikkeld, telkens kort, to the point en praktisch toepasbaar. Alle trainingen zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zodat de deelnemer kan leren waar en wanneer hij wil. Zo zijn er deRetail Sales Academy en de Microsoft Teams Academy