Plan een gratis strategiegesprek in

aNS Award-label

Cases

Laat je inspireren

Optimale verbinding met de klant

‘Het meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland worden’, dat is de doelstelling van KPN. Eén van de onderdelen om aan die doelstelling te voldoen, is het trainen van de call center medewerkers, zodat zij een optimale verbinding met de kant maken en zo het beste aanbod geven.

Hoog praktijkgehalte

HBtraining heeft een gedegen trainingstraject ontwikkeld met vier dagdelen training voor alle nieuwe call center medewerkers. De trainingen kenmerken zich door een hoog praktijkgehalte. De geleerde vaardigheden worden  toegepast in échte telefoongesprekken met de klant, waarbij een ervaren klantexpert meeluistert en coaching on the job toepast. Op deze manier worden zoveel mogelijk facetten van het brein geactiveerd en wordt de verwerking en het onthouden van het geleerde bevorderd.

Resultaat

Het resultaat van het trainingstraject: mensen die zekerder en met meer lef in hun functie opereren. Daarnaast is er minder uitstroom van medewerkers.

Bekijk meer cases

Jumbo Extra's

Jumbo Extra’s is het nieuwe klantenprogramma van Jumbo. Hiermee kunnen klanten sparen voor gratis boodschappen, korting op uitjes en leuke extra’s. Om Jumbo Extra’s bij klanten onder de aandacht te brengen, schakelt Jumbo hosts in. Om deze hosts klaar te stomen voor hun rol, ontwikkelde HBtraining een e-learning voor Jumbo.

Opleidingsprogramma C-Sales

Voor haar nieuwe verkopers heeft Mercedes-Benz een opleidingsprogramma ontwikkeld: C-Sales (voluit Certified Sales). Het programma is gebaseerd op zeven competenties waar een Mercedes-Benz verkoper in voldoende mate over moet beschikken.

Field Merchandising Programma

Met ruim 400 shops in Nederland, is het voor Shell van groot belang om zoveel mogelijk omzet uit deze shops te generen. Om dit te bereiken is het belangrijk dat de klant centraal staat en alle shops meer producten en services gaan verkopen. Hiervoor heeft Shell het Field Merchandising Programma ontwikkeld.

Nespresso Academy

Zorg dat onze salesmedewerkers en adviseurs een perfecte uitvoering maken in ieder klantcontact en maak ze echte merkambassadeurs. Met deze uitdaging klopte Nespresso bij HBtraining aan. Met alleen al zo’n 32 verschillende koffiesoorten en een groot verloop van medewerkers een hele uitdaging.