Engage & Develop

Aandacht voor professionele ontwikkeling

3 op de 4 medewerkers die een bedrijf hebben verlaten konden worden behouden. Maar hoe? Het behouden en ontwikkelen van een medewerker is een strategisch proces. Eén van de sleutels tot succes is het faciliteren van ontwikkeling voor de medewerker in elke fase van de lifecycle.

Medewerkers verwachten een duidelijk carrière pad te bewandelen binnen de organisatie met aandacht voor professionele ontwikkeling binnen de bedrijfscultuur. Wanneer er geen professionele ontwikkeling van de medewerker is, zullen ze dit sneller ergens anders gaan zoeken. Daarbij voegt het voor de organisatie grote waarde toe als huidige medewerkers nieuwe relevante vaardigheden ontwikkelen.

Klaar voor de toekomst?

Wees klaar voor de toekomst en focus je op je huidige medewerkers. Start vandaag nog met het ontwikkelen en behouden van je werknemer met een engage & develop programma! Wist je dat 92% van de werknemers zegt dat het leren van iets nieuws op werk hen gemotiveerder en betrokkener maakt op het werk? Waar je ook bent met je huidige training programma’s, er is altijd mogelijkheid voor groei.

Met een goed engage & develop programma

Verbeter je de werksfeer binnen teams
Krijg je jouw medewerkers mee met nieuwe ideeën 
Geef je een boost aan de productiviteit binnen je teams
Heb je minder last van personeelsverloop
Zijn je medewerkers betrokken en tonen ze meer initiatief
Bespaar je kosten om op zoek te gaan naar nieuw talent

De ultieme retentie checklist voor leiders

Mockup engage develop checklist-1

Met belangrijke trends op het gebied van professionele ontwikkeling en personeelsbehoud. 

Graag, stuur mij de whitepaper!

De mogelijkheden 

Of het nu gaat om korte termijn oplossingen of structuur op de lange termijn, HBtraining denkt graag met je mee. Wij brengen samen met jou het doel in kaart. Vervolgens bedenken wij de strategie op basis van de behoeftes van jouw organisatie. Hierin kunnen verschillende elementen worden meegenomen.

Engage & develop website blokken-1

Meer weten?

Jeroen-cirkel-groter
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden rondom het betrekken en ontwikkelen van je medewerkers? Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook direct contact opnemen met Jeroen Wijdeven via jeroen.wijdeven@hb-training.com of 06 12 21 59 90