aNS Award-label_EN

E-learning

Leren waar en wanneer jij wilt

Veel mensen die dezelfde, relevante informatie moeten kennen? Een e-learning ofwel online training is de perfecte oplossing om deze informatie gemakkelijk, snel en effectief over te brengen op de deelnemers. Informatie die bovendien gemakkelijk uit te breiden en te updaten is. Het spreekt voor zich dat wij hierbij de nieuwste leerstijlen en -technieken gebruiken om een op maat gemaakt leerpad ofwel ‘learning journey’ te creëren. Waarbij we dichtbij de praktijk blijven en focussen op duurzame groei en ontwikkeling van de deelnemer.

De lerende centraal

Wanneer verwerken we leerstof het best? Als deze is afgestemd op de interesse van de deelnemer. Daarom staat in onze werkwijze de lerende centraal, niet de informatie. We bieden de leerstof dus zo aan, dat het past bij de interesse en de behoefte van de deelnemer. Vaardigheden en kennis die de deelnemer al bezit hoeven immers ook niet meer getraind te worden.

De juiste content op het juiste moment

De content van onze e-learnings is geheel afgestemd op de behoefte van de deelnemer, zodat deze de juiste informatie op het juiste moment krijgt. Daarbij bekijken we welke informatie echt relevant is, waar en wanneer interactie nodig is en welke vorm het meest geschikt is om de informatie zo effectief mogelijk over te brengen.

Effectief leerplatform

De content die wij maken, bouwen we op in een Learning Management Systeem, maar kan net zo gemakkelijk in jouw eigen leerplatform worden ingebouwd. Het gebruik van zo’n leerplatform heeft heel wat voordelen, zoals:

  • Alle leerinformatie op één plek
  • Op maat gemaakte interactieve e-learning
  • Stimulerende reminders in de vorm van toetsen en ‘video boosters’
  • Competitie-elementen
  • Dashboards om resultaten van de deelnemers te meten en te volgen
  • Content die gemakkelijk aan te passen is
  • Geschikt op alle mobiele devices

Het type leerplatform stemmen we geheel af op jouw wensen. Ben je benieuwd naar de werking van zo’n leerplatform? Bekijk dan de demo hieronder eens. Het is één van de platformen waar we mee werken.

Realiseer jouw online learning journey

Wij helpen je graag met het ontwikkelen van een online learning journey. Of het nu gaat om een losse e-learning module of een uitgebreid leertraject, al onze leeroplossingen zijn inspirerend en sluiten aan bij alle leerstijlen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op en we vertellen je er graag meer over!