E-learning

Flexibel leren afgestemd op de deelnemer

Vraag een online rondleiding aan
Veel mensen die dezelfde, relevante informatie moeten kennen? Een e-learning (online training) is de perfecte oplossing om deze informatie gemakkelijk, snel en effectief over te brengen op de deelnemers. Informatie die bovendien gemakkelijk uit te breiden en te updaten is.

HBtraining heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het ontwikkelen van online leermodules. Wij hebben de kennis en ervaring op het gebied van online didactiek en jij de kennis van de inhoud en de doelgroep. Samen maken we de module op maat. We kunnen werken met de software naar jouw keuze, maar het is ook mogelijk om te werken met onze software. 

De lerende centraal

Wanneer verwerken we leerstof het best? Als deze is afgestemd op de interesse van de deelnemer. Daarom staat in onze werkwijze de lerende centraal, niet de informatie. We bieden de leerstof dus zo aan, dat het past bij de interesse en de behoefte van de deelnemer. Vaardigheden en kennis die de deelnemer al bezit hoeven immers ook niet meer getraind te worden. 

De juiste content op het juiste moment

De content van onze e-learnings is geheel afgestemd op de behoefte van de deelnemer, zodat deze de juiste informatie op het juiste moment krijgt. Daarbij bekijken we welke informatie echt relevant is, waar en wanneer interactie nodig is en welke vorm het meest geschikt is om de informatie zo effectief mogelijk over te brengen. 

Wil je meer weten?

Een effectief leerplatform

De modules die wij maken bouwen we in Articulate storyline, Rise 360 en aNewSpring. De leercontent kunnen wij ook bouwen in het leerplatform dat jouw organisatie gebruikt. Wij zitten niet vast een onze eigen gebruikte software of ontwikkeltools. Wij bieden: 

 • Alle leerinformatie op één plek
 • Op maat gemaakte interactieve e-learning
 • MemoTrainer
 • Stimulerende reminders in de vorm van toetsen en ‘video boosters’
 • Competitie-elementen
 • Dashboards om resultaten van de deelnemers te meten en te volgen
 • Content die gemakkelijk aan te passen is
 • Geschikt op alle mobiele apparaten

Ben je benieuwd naar voorbeelden van e-learning die wij maken? Bekijk dan de video hieronder eens.

Gecertificeerd partner van aNewSpring

Kies je voor HBtraining dan kom je terecht bij echte experts. Wij werken namelijk al 10 jaar met aNewspring voor het ontwikkelen van learning journeys binnen grote organisaties. Wist je dat we tijdens de learning technologies award een zilveren award hebben binnengesleept? Dit was in de categorie ‘best technology based onboarding programme’ met ons onboarding programma in aNewSpring. Ook hebben we de award gewonnen voor de ‘most inspiring learning journey’. 

Up-to-date met MemoTrainer

Met de MemoTrainer kunnen we een vorm van adaptief leren aan de learning journey toevoegen. Herhaling is de oplossing tegen vergeten, aldus de psycholoog Ebbinghaus. Hij toonde aan dat mensen maar liefst 80% van de opgedane kennis binnen 24 uur alweer vergeten en ontwikkelde een schema dat ervoor zou zorgen dat kennis opgeslagen werd in het langetermijngeheugen. Op dit schema is de MemoTrainer gebaseerd. Met de MemoTrainer kunnen verkopers hun kennis testen. De verkoper kan zelf aangeven op welke momenten en hoe intensief hij of zij getraind wil worden: dagelijks of wekelijks, en het aantal vragen per keer. De MemoTrainer geeft vervolgens herhaaloefeningen, gepersonaliseerd voor de deelnemer. Zo wordt het geleerde beter onthouden. Met als resultaat: een verkoper met meer productkennis, een beter advies voor de klant en meer verkopen! 

E-learning en de [r]etail sector 

We hebben veel ervaring met het maken van e-learning voor de retail sector.
Bij ons kun je terecht voor:

 • Online onboarding
 • Producttraining
 • Verkooptrainingen
 • Communicatie trainingen
 • Softwaretrainingen
 • Assessments

Onze klanten

Wij hebben online leeroplossingen ontwikkelt voor o.a. de volgende organisaties: 

red bull logoCases__0003_UnileverCases_jumboCases__0006_ShellCases__0005_Nespresso Cases__0004_MercedesBenzCases__0001_HamiltonBrightGeldmaat logojbl logo  KPN logo

Realiseer jouw online learning journey

Hilde cirkelHeb jij een vraag binnen jouw organisatie waar je mee aan de slag wilt? Wij helpen je graag met het ontwikkelen van een online learning journey. Of het nu gaat om een losse e-learning module of een uitgebreid leertraject, al onze leeroplossingen zijn inspirerend en sluiten aan bij alle leerstijlen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze online specialist Hilde Dijksterhuis via Hilde.dijksterhuis@hb-training.com of 06 38 18 92 69.