Inspiratie

Blogs, nieuws en interessante artikelen

  Onze trainingen zijn nu beschikbaar op deze opleidingsplatformen

  Onze diensten zijn nu ook te vinden in de opleidings- en trainingscatalogussen van Springest, Opleiding,nl, Bloomville (Learningville) en Hamilton Bright. Wij leggen je hieronder uit wat deze platformen inhouden en hoe jij je kunt inschrijven. 

  Springest

  Springest is dé site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Door het grote aanbod aan trainingen kun je deze met elkaar vergelijken en kies je wat het beste bij jou past. Ons gehele Springest aanbod kun je hier vinden. Bekijk de onderstaande lijst of jouw organisatie er tussen staat en schrijf je direct in via de link.

  Learningville

  Learningville is het leerportaal van Bloomville. Het is een online trainingscatalogus waarmee je als cursist binnen no-time het aanbod van honderden opleiders tot je beschikking hebt. Momenteel zijn onze trainingen beschikbaar in het Learningville portaal van medewerkers die werkzaam zijn bij: Rabobank, ABN-AMRO en KPN. Ben je werkzaam bij één van deze organisaties? Dan kun je hier inloggen en je inschrijven voor onze trainingen.

  Opleiding.nl

  OOpleiding.nl vind je een compleet overzicht van de beste opleidingen en trainingen. Met de slimme zoekfunctie vind je precies de opleiding of training die bij je past. Je krijgt alle inhoudelijke informatie die jij nodig hebt om je keuze te maken. Bekijk hier welke trainingen we beschikbaar hebben op het platform van opleiding.nl

  Hamilton Bright

  Ben je werkzaam bij Hamilton Bright? Dan heb je toegang tot een groot leeraanbod van HBtraining waarin je jezelf kunt inschrijven. Vraag je leidinggevende naar de mogelijkheden in het HBtraining opleidingsportaal van Hamilton Bright.

  Meike cirkel (1)Ben je geïnteresseerd in het aanbieden van kwalitatieve trainingen op jouw leerplatform?

  Laat je contactgegevens achter en wij nemen meteen contact met je op.

   

  Recente berichten