Nieuws

HBtraining zet volgende stap in groeiambitie met vernieuwde directie

  HBtraining zet volgende stap in groeiambitie met vernieuwde directie

  Managing Director Nicole van de Ven – Smeelen neemt na bijna 14 jaar afscheid. Dit moment wordt door HBtraining benut om de leiding van het bedrijf opnieuw in te richten. Huidige Associate Partner Robin Vos gaat de nieuwe rol van Business Director op zich nemen.  

  HBtraining is als sinds 2010 een bekende naam in de wereld van ontwikkeling van leeroplossingen. Met name in retail heeft HBtraining met (inter)nationale klanten als Red Bull, Google, HP, KPN en Unilever een ijzersterke reputatie opgebouwd met haar persoonlijke leer aanpak gecombineerd met de nieuwste digitale technologieën.  

  HBtraining is in 2010 opgericht door de huidige Managing Director Nicole van de Ven - Smeelen. Zij heeft in de afgelopen maanden besloten om te stoppen in haar huidige rol als Managing Director om daarmee ruimte te maken voor nieuwe groei van het bedrijf.  

  Nicole: Ik dacht steeds vaker na over hoe het zou zijn als ik niet de leiding over HBtraining zou hebben. Voor het bedrijf én voor mezelf. En ben tot de conclusie gekomen dat het ons beide nieuwe kansen gaat geven.  

  Het team van HBtraining heeft vervolgens gekeken wat er nodig is om haar groeiambities waar te maken. Daarbij is besloten om de rol van Nicole niet één-op-één te vervangen maar deze te splitsen in twee rollen. De operationele verantwoordelijkheid zal overgenomen worden door Paul van de Ven die als mede-eigenaar al jaren op de achtergrond betrokken is bij HBtraining. Robin Vos zal de rol als Business Director gaan bekleden.
   
  _Z4A3728-1
  (Robin Vos en Nicole van de Ven - Smeelen)

  Robin Vos: Ik werk al jaren heel fijn samen met Nicole. Wij delen de tomeloze energie en ben echt dolblij dat ik nu met enthousiasme verder mag gaan bouwen op wat zij heeft neergezet. Dit is een heel gedreven team met heel veel uiteenlopende competenties. Wat Nicole in haar eentje deed, kan en wil ik haar niet na doen, juist door dit samen met Paul op te pakken geloof ik dat we vanuit een vernieuwde organisatie nog meer vernieuwende oplossingen kunnen neerzetten.  

  De missie van HBtraining om bedrijven te helpen om beter te presteren vraagt continue om nieuwe manieren van leren, gebaseerd op een uitgekiende kennis van organisaties, mensen en technologie. HBtraining wil daarin een voorloper zijn. Met Nicole van de Ven-Smeelen als adviseur en twee nieuwe gezichten in de directie verwacht HBtraining die ambitie in een stroomversnelling te brengen. 

  Recente berichten