aNS Award-label

Inspiratie

Blogs, nieuws en interessante artikelen

HBtraining wint award ‘Most Inspiring Learning Journey 2020’!

winnen ANS awards HBT

Yes, HBtraining wint de aNewSpring Award voor ‘Most Inspiring Learning Journey’ van 2020! Een hele eer! De uitreiking van de aNewSpring Awards vond plaats op 5 maart jl. in de sfeervolle Arminius-kerk in Rotterdam.

De inzending van HBtraining voor Most Inspiring Learning Journey 2020 was een onboarding programma dat we ontwikkelden voor de sales promotors van Hamilton Bright Brand Activation (HBBA). HBtraining presenteerde 9 uitdagingen die werden tegengekomen bij het ontwikkelen van de learning journey en natuurlijk de oplossingen die werden bedacht. Ook de acht andere genomineerden presenteerden hun learning journeys. Uiteindelijk koos het publiek de winnaar: HBtraining!

Doelgroep en doelen onboarding programma

De doelgroep van het awardwinnende onboarding programma bestaat uit sales promotors: veelal jonge mensen, nog studerend, afkomstig uit generatie Z. De doelen van het onboarding programma:

  • Promotors sneller productief in hun functie krijgen;
  • Een warm welkom voor nieuwe medewerkers;
  • Meer bekendheid en binding met HBBA, aangezien promotors vooral voor merken in winkels werken en niet direct bij HBBA.

Afwisseling in leren & visueel aantrekkelijk

In het onboarding programma is alles wat een nieuwe medewerker moet weten samengevat in één visueel aantrekkelijke learning journey. De informatie is gemakkelijk mobiel toegankelijk met veel afwisseling in leren en interactiemogelijkheden. Geen saai huisreglement, maar aantrekkelijke visuals, videocontent en verschillende leervormen, passend bij de doelgroep. En afhankelijk van het merk waar een promotor voor aan de slag gaat, kan er heel gemakkelijk merkspecifieke content toegevoegd worden aan de learning journey.

Inzicht in je werkdag

In het onboarding programma wordt duidelijk uitgelegd hoe je werkdag als promotor er uit ziet, wat er van je verwacht wordt en hoe de organisatie in elkaar zit. Wat het leuk maakt om voor HBBA te werken, veelgestelde vragen en een handige cheat sheet waarin in één oogopslag de belangrijkste elementen van je werkdag nog eens worden samengevat. Door middel van quizzen wordt de kennis van de deelnemer getest. Kortom, alle ingrediënten om de promotor snel up en running te krijgen!

Bekijk hieronder een impressie van het onboarding programma.

 

 

Recente berichten

Meer weten over succesvolle onboarding? Plan een call

Plan direct een afspraak in mijn agenda voor een vrijblijvend gesprek van ongeveer 45 minuten. 

Tijdens de call bespreken we jouw vragen, doelen en uitdagingen. Ik help je graag verder met tips en adviezen! Kies een tijdstip in mijn agenda en ik neem  contact met je op. 

Nicole

Plan een gesprek in

Zo werkt het:

  • Kies hieronder een moment in mijn agenda dat het best past voor jou.
  • Vul vervolgens het formulier in wat zich opent.
  • Je ontvangt een outlook afspraak ter bevestiging.
  • Op het gekozen moment bel ik jou voor het strategiegesprek.