Grip op je gedrag met Time Management

Maak je eigen keuzes in tijd en beïnvloed je gedrag en beleving zoals jij dat wilt

Inschrijven
HubSpot Video

 

De tijd tikt, leer hoe jij je dag efficiënt kunt indelen!

Een overvolle agenda, collega’s die aankloppen met vragen en teveel ‘ongeplande’ activiteiten die veel tijd in beslag nemen. Hoe hard je ook werkt, je krijgt je werk niet of nauwelijks af. Breng hier verandering in met de training time management. Tijdens de training krijg je inzicht in je huidige werkgewoontes zodat deze waar nodig verder ontwikkeld worden, waardoor jij effectiever met je tijd om kunt gaan en kunt werken met focus en rust.

Deze training is voor iedereen die ervoor kiest om bewuste keuzes te maken die helpen bij het creëren van een werkbare planning en een duidelijk overzicht, zodat je in de totaliteit beter functioneert. Met de training krijg je meer grip op je gedrag en stel je concrete en haalbare doelen. 


Na afloop van de training weet jij precies hoe jij structuur in je werkdag aanbrengt en hoe jij je gedrag hierop kunt aanpassen. Je hebt meer uit je dag kunnen halen en hebt genoeg ruimte over voor andere activiteiten.

De resultaten

 • Je wordt je bewust van je eigen werkpatroon en krijgt hier inzicht in
 • Je krijgt inzicht in jouw hoofd- en bijzaken
 • Je kunt gemakkelijk een gezonde werk-privébalans aanhouden
 • Je stelt duidelijke doelstellingen voor de dag en leert deze te realiseren
 • Je krijgt inzicht in tijdvreters en leert hiermee om te gaan of ze te voorkomen
 • Je beheerst de vaardigheid om jouw eigen efficiënte dagplanning te maken
 • Je creëert meer rust in je werk

 

De training bestaat uit een goede mix tussen de theorie en de praktijk. We zullen het niet alleen hebben over de time management theorieën maar ook over je eigen valkuilen en hoe we je tijd efficiënt kunnen indelen zodat je het meteen in de praktijk kunt toepassen.

Wat je gaat leren

Tijdens de training Time Management komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Wat houdt Time Management precies in?
 • Wat is het doel, wat wil je bereiken?
 • Time Management en ons brein.
 • Wat zijn hoofd- en bijzaken?
 • Hoe dragen deze hoofd- en bijzaken bij aan het realiseren van je doel?
 • Hoe deel je effectief en efficiënt je dag in?
 • Wat zijn jouw tijdvreters?
 • Social media en e-mailbeheer
 • Welke omgevingsfactoren hebben invloed op je werk en hoe ga je hiermee om?
Deze training bieden wij aan als virtual classroom. Voorafgaand aan de training ontvang je toegang tot onze online leeromgeving waarin je vooropdrachten kunt maken. Zo maak je alvast kennis met de training Time Management en ontvang je de eerste praktische tools om uit te proberen in jouw praktijk.

Informatie over de trainingsdag

 • De maximale groepsgrootte van deze training bestaat uit 9 personen
 • Tijdens deze dag worden er voldoende korte pauze momenten gehouden
 • De training beslaat één dag (9.00 - 16.30 uur)
 • De training wordt (online) via virtual classroom gegeven
 • De kosten voor deze training bedragen € 419,- per persoon, exclusief BTW
 • Na afronding van de training ontvang je een certificaat van HBtraining

Wil je de training time management specifiek voor jouw team of organisatie laten verzorgen? Dat kan natuurlijk ook! Wij kunnen deze training als incompany verzorgen en als dit gewenst is op maat maken voor jouw organisatie. De training wordt volledig aangepast aan jouw organisatie.

Voordelen van Incompany 

 • Op maat gemaakt - de training en de leerdoelen worden aangepast aan jouw organisatie.
 • Samen bouwen aan hetzelfde verhaal - je brengt de kennis en competenties van de teams naar een hoger niveau.
 • Jij bepaalt het moment en de locatie - wij kunnen de training op de door jouw gekozen plaats en tijdstip verzorgen. Ook in het buitenland!


Meer weten over de mogelijkheden van een incompany training time management of direct een offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op voor een voorstel op maat. Of plan een kennismakingsgesprek in. 

 

Deze training in het kort

De training time management leert jou je tijd in te delen op de meest efficiënt mogelijke manier. Behaal sneller je doelen en hou meer tijd over voor jezelf.

Startdata Donderdag 30 maart 2023
Tijdsduur 1 dag (9.00 - 16.30 uur)
Prijs € 419,- per persoon, excl. BTW
Trainingsvormen Online (virtual classroom)
Klassikaal (in Asten of op locatie)

 

Jeroen Wijdeven

Trainingsadviseur

Vragen of advies nodig?

 • De beste opleider in [r]etail
 • Unieke leermethode
 • Direct toepasbaar
 • Eigen online leeromgeving

Wat onze klanten zeggen

Sarah van Bemmelen

Projectplanner

“Het was super dat er tijdens de training aandacht wordt besteed aan ieder individu zodat we echt concrete punten voor onszelf hadden na de training. Goede trainer die er rustig met je doorheen gaat, vond het leerzaam.”

Ineke de Jong

Innovation facilitator

“De training werd in een leuke setting gegeven. We hadden tussendoor een aantal pauze momenten en ook was er een lunch aanwezig. Ik vond het goed geregeld naast dat de training zelf natuurlijk goed was.”

Cor Heesman

Sales manager

“Ik heb deze training als zeer prettig ervaren. Voorheen werkte ik onder druk en had ik geen ruimte meer voor mezelf. Hierdoor heb ik veel stress ervaren. Ik was er best sceptisch over maar moet zeggen dat de training mij echt heeft geholpen. Ik heb meer rust in me hoofd en in me agenda.”

Ben jij klaar om een betere versie van jezelf te worden?

Ja, ik wil deze training!

Bekijk onze trainingen

Negotiation Skills voor het tactisch management

Lopen je verkoopgesprekken niet altijd even efficiënt waarbij je weerstand ervaart van de andere partij? Als ervaren verkoper wil je het maximale uit je verkoopgesprek halen tijdens de aanbod-fase, met de training succesvol onderhandelen leer je hoe jij een feilloze onderhandelaar wordt. 

Negotiation Skills voor het strategisch management

Lopen je verkoopgesprekken niet altijd even efficiënt waarbij je weerstand ervaart van de andere partij? Als ervaren verkoper wil je het maximale uit je verkoopgesprek halen tijdens de aanbod-fase, met de training succesvol onderhandelen leer je hoe jij een feilloze onderhandelaar wordt. 

Vergroot je Zichtbaarheid op Bol.com

Als retailer is het onmisbaar om actief te zijn op bol.com. Maar hoe word je dé nummer 1 in jouw productcategorie? In deze training geven wij je handige tips en tricks om je zichtbaarheid te vergroten op bol.com met gegarandeerd succes! Deze training is voor winkels en webshops die producten verkopen op bol.com en hier meer sales uit willen halen.

Digitale transformatie en innovatie

Wil jij een leider zijn met je business strategie in een digitale toekomst? Terwijl nieuwe startups oude markten open breken blijven veel andere organisaties bij hun vertrouwde strategieën. Wat gaat jouw organisatie doen? Tijdens de training Digitale Transformatie en Innovatie nemen we je organisatie mee op reis door de laatste ontwikkelingen en technische mogelijkheden. Deze training is voor organisaties die toe zijn aan vernieuwing in hun digitale business strategie.

Online Business Analytics

Met de training online business analytics leer jij hoe je op een effectieve manier online data in de Retail omgeving kunt analyseren. Je leert hoe je deze data kunt vertalen voor commerciële doeleinden en hoe je als analist zakelijke beslissingen kunt beschrijven, voorspellen en anderen hierover kunt informeren. Met jouw analytische mindset help je de organisatie bij het maken van strategische beslissingen op basis van gegevens.

Digital to Physical Customer Journey

Met de training digital to physical customer journey breng je de online klantreis in kaart en onderzoek je wat de klant drijft, om hen een onvergetelijke ervaring mee te geven. Deze training geeft jou als deelnemer de belangrijkste concepten, termen en technieken mee. Zo weet jij precies wat je kunt doen om klanten vanuit het online kanaal aan te trekken naar je winkel en voor een succesvolle verkoop te zorgen. 

Succesvol Positioneren op Amazon

In de training krijg je inzicht in de juiste structuur en strategie om jouw bedrijf succesvol te positioneren op Amazon. Stap voor stap nemen wij je mee in het proces en bieden we je handvatten voor het inrichten van je eigen verkoopaccount en het positioneren van je merk. Wij geven je tips mee die noodzakelijk zijn voor jouw succes en bieden je helderheid in dit gigantische platform.

Verkopen met Videobellen

Je kan in de winkel prima een verkoopgesprek voeren of een klant adviseren over een product of dienst, maar hoe doe je dit nu met en voor een camera? Hoe zorg je ervoor dat je ook daadwerkelijk verkoopt, en niet alleen maar een leuk gesprek hebt met je klant? Wil jij ook succesvol videobellen met jouw klanten om je online sales te verhogen? Meld je dan aan voor de training verkopen met videobellen!

Deze training is bedoeld voor iedereen die professioneel online videogesprekken wil (gaat) inzetten om te verkopen op afstand. Geschikt voor sales-professionals die betere resultaten willen halen uit videogesprekken. 

Mindfulness

Lange werkdagen, veel prikkels, stress, alle ballen in de lucht houden: onze werkomgeving stelt dagelijks hoge eisen aan onszelf. Daarnaast groeit het besef van het belang van een gezonde leefstijl, een goede balans tussen werk en privé vinden is dan ook essentieel. Met de training Mindfulness biedt je jezelf de rust die je nodig hebt om duurzaam inzetbaar te blijven. Deze training is geschikt voor alle medewerkers die meer energie en grip willen krijgen.

Lab of Life

Vitale medewerkers voelen zich niet alleen beter, maar zijn ook productiever. Lab of Life vergroot de fysieke en mentale vitaliteit van individuele medewerkers. De Lab of Life methodiek helpt werknemers de persoonlijke motivatie, effectiviteit en productiviteit blijvend te verhogen. Het resultaat: een gezonde balans tussen werk en privé die bijdraagt aan een duurzaam inzetbare medewerker.

DISC training

Communicatie en samenwerking in een team is pas effectief als je weet wat de ander precies bedoelt. Om ruis (en miscommunicatie) te vermijden, moeten we allereerst eerlijk en kritisch zijn naar onszelf. Inzicht in het eigen gedrag en dat van collega’s - kwaliteiten én valkuilen - vergemakkelijkt de communicatie binnen een team.

Effectief Communiceren

Wil je graag met meer impact communiceren? Dus makkelijker je doel bereiken in een gesprek waarin je de relatie met je gesprekspartner behoudt? Dan is de training Effectief Communiceren zeer geschikt voor jou. Je krijgt in deze training inzicht in je eigen communicatiestijl en de effecten daarvan op je gesprekspartners. Je verbetert zowel je observatie- en luistervaardigheden als je communicatiestijl, zodat je duidelijker overkomt en je beter aansluiting weet te vinden bij je gesprekspartners.

Zelfbewust in je Functie

Om succesvol te kunnen zijn is jouw relatie met je contactpersonen cruciaal. De indruk die je op anderen maakt, bepaalt in grote mate je gunfactor of hoe graag men zaken met je doet. Hoe bewust ben je hiervan en welke footprint wil jij achterlaten?

Bekijk ons volledige trainingsaanbod

Kies je start datum

close (1)
/ startmomenten
TOON FILTERS
more
VERBERG FILTERS
close (2)
Start datum
Do. 27 Jan 2022
EINDHOVEN
Verberg lesdagen en locatie
Bekijk lesdagen en locatie
Lesdagen en -tijden
 • DO. 27 JAN 2022 18:30 - 22:00
 • DO. FEB 10, 2022 18:30 - 22:00
 • DO. FEB 17, 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 10 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 17 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 24 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. MAR 31, 2022 18:30 - 22:00
Locatie

EINDHOVEN, exacte locatie hoort u vanzelf

Start datum
TUES. APR 19, 2022
AMSTERDAM
Verberg lesdagen en locatie
Bekijk lesdagen en locatie
Lesdagen en -tijden
 • DO. 27 JAN 2022 18:30 - 22:00
 • DO. FEB 10, 2022 18:30 - 22:00
 • DO. FEB 17, 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 10 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 17 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 24 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. MAR 31, 2022 18:30 - 22:00
Locatie

AMSTERDAM, exacte locatie hoort u vanzelf

Start datum
TUES. APR 19, 2022
UTRECHT
Verberg lesdagen en locatie
Bekijk lesdagen en locatie
Lesdagen en -tijden
 • DO. 27 JAN 2022 18:30 - 22:00
 • DO. FEB 10, 2022 18:30 - 22:00
 • DO. FEB 17, 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 10 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 17 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 24 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. MAR 31, 2022 18:30 - 22:00
Locatie

UTRECHT , exacte locatie hoort u vanzelf

Er zijn momenteel geen startdatums beschikbaar voor deze cursus.