Virtueel Presenteren met Impact

Wordt een expert in de online omgeving en breng iedere presentatie tot een succes

Inschrijven
Virtueel presenteren met impact

Virtueel presenteren, trainen en coachen is de toekomst

Het inzetten van webinars, video calls en virtual classrooms is in de afgelopen jaren in een stroomversnelling geraakt waarbij live interacties werden vervangen door virtuele sessies. Deze nieuwe manier van presenteren brengt ook uitdagingen met zich mee. Want hoe houd je de aandacht vast van je luisteraars en hoe ga je om met de beperkte interactiemogelijkheden?

De training Virtueel Presenteren met Impact helpt je in je ontwikkeling als virtuele presentator door je praktische handvatten te bezorgen en vooral de mogelijkheid te bieden uitgebreid te oefenen en feedback te ontvangen. Deze training is geschikt voor iedereen die regelmatig professionele online presentaties, webinars en trainingen geeft. 


Je leert je verhaal slim op te bouwen om deze krachtig over te brengen richting je publiek. We koppelen jouw leerdoel aan jouw praktijk zodat je dát verzamelt wat er voor jou toe doet. 

De resultaten

Na het succesvol afronden van de training:

 • Ben je in staat een online sessie op te zetten
 • Ken je de uitdagingen en valkuilen van een online omgeving
 • Kan je je online publiek weten te boeien
 • Heb je praktische tips en handvatten om van je online presentatie een succes te maken
 • Kun je live interacties gemakkelijk omzetten naar virtuele sessies
 • Heb je waardevolle feedback van de trainer en andere deelnemers ontvangen
 • Slaag je er in je boodschap online over te brengen met impact

 

Tijdens de training Virtueel Presenteren met Impact ligt de nadruk op het ‘leren door doen’. Naast het behandelen van de theorie zullen we vooral samen gaan oefenen. Dit doen we op een veilige en inspirerende manier zodat iedereen op eigen wijze het leermoment kan benutten.

Wat je gaat leren

Tijdens de training Virtueel Presenteren met Impact komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Online presenteren: een korte geschiedenis & voor- en nadelen
 • Soft- en hardware: goed beslagen ten ijs komen
 • Breinleren en Breinpricipes: nog relevanter in een virtuele omgeving
 • Verbaal en non-verbaal sterk voor een betere plakfactor
 • Connectie en interactie met je publiek in een virtuele omgeving
 • Opzetten en structureren van een online presentatie/training
 • Praktijk: oefenen en feedback ontvangen
Deze training bieden wij aan als virtual classroom. Voorafgaand aan de training ontvang je toegang tot onze online leeromgeving waarin je vooropdrachten kunt maken.

Informatie over de trainingsdag

 • De maximale groepsgrootte van deze training bestaat uit 10 personen
 • Tijdens deze dag worden er voldoende korte pauze momenten gehouden
 • De training wordt gegeven in 2 á 3 dagdelen met enkele dagen ertussen. (het aantal dagdelen is afhankelijk van de groepsgrootte. Het is belangrijk dat iedereen de kans krijgt uitvoerig te oefenen)
 • De training wordt (online) via virtual classroom gegeven
 • De kosten voor deze training bedragen € 595,- per persoon, exclusief BTW
 • Na afronding van de training ontvang je een certificaat van HBtraining

Wil je de training Virtueel Presenteren met Impact specifiek voor jouw team of organisatie laten verzorgen? Dat kan natuurlijk ook! Wij kunnen deze training als incompany verzorgen en als dit gewenst is op maat maken voor jouw organisatie. De training wordt volledig aangepast aan jouw organisatie.

Voordelen van Incompany 

 • Op maat gemaakt - de training en de leerdoelen worden aangepast aan jouw organisatie.
 • Samen bouwen aan hetzelfde verhaal - je brengt de kennis en competenties van de teams naar een hoger niveau.
 • Jij bepaalt het moment en de locatie - wij kunnen de training op de door jouw gekozen plaats en tijdstip verzorgen. Ook in het buitenland!


Meer weten over de mogelijkheden van een incompany training Virtueel Presenteren met Impact of direct een offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op voor een voorstel op maat. Of plan een kennismakingsgesprek in. 

 

Deze training in het kort

Met de training Virtueel Presenteren met Impact leer jij hoe je een connectie kunt maken met je publiek in een virtuele omgeving en hoe je jouw presentatie goed kunt opzetten en structureren.

Startdata Dinsdag 13 juni 2023
Tijdsduur 2 dagen (9:00 - 13:00 uur)
Prijs € 595,- per persoon, excl. BTW
Trainingsvormen Online (virtual classroom)
Klassikaal (op locatie of in Asten)

 

Jeroen Wijdeven

Trainingsadviseur

Vragen of advies nodig?

 • De beste opleider in [r]etail
 • Unieke leermethode
 • Direct toepasbaar
 • Eigen online leeromgeving

Wat onze klanten zeggen

Richard Hoog

Manager Logistiek

"Virtuele classroom is top! Geen lange reistijd en je eigen koffie binnen hand bereik. Tijdens de training moesten we veel presenteren, het had een leuke open houding. Het was leerzaam met goede inzichten en reflectie. De feedback rondes waren heel waardevol!"

Erik Pouwen

L&D Consultant

"De training had een fijne groep waarin we veel feedback aan elkaar hebben gegeven. Het was heel relevant voor het vakgebied waar we werken, we hebben veel van elkaar kunnen leren en hiermee kunnen we in de praktijk aan de slag."

Jeanette Kogel

Docent

"Het was leerzaam en had goed oefenrondes. De training was herkenbaar en een goede reminder om het ook toe te passen. Deze training zou ik adviseren aan iedereen die presentaties (online en offline) moet geven, het bevat hele goede tips om het interessant te maken voor de kijkers."

Ben jij klaar om een betere versie van jezelf te worden?

Ja, ik wil deze training!

Bekijk onze trainingen

Negotiation Skills voor het tactisch management

Lopen je verkoopgesprekken niet altijd even efficiënt waarbij je weerstand ervaart van de andere partij? Als ervaren verkoper wil je het maximale uit je verkoopgesprek halen tijdens de aanbod-fase, met de training succesvol onderhandelen leer je hoe jij een feilloze onderhandelaar wordt. 

Negotiation Skills voor het strategisch management

Lopen je verkoopgesprekken niet altijd even efficiënt waarbij je weerstand ervaart van de andere partij? Als ervaren verkoper wil je het maximale uit je verkoopgesprek halen tijdens de aanbod-fase, met de training succesvol onderhandelen leer je hoe jij een feilloze onderhandelaar wordt. 

Vergroot je Zichtbaarheid op Bol.com

Als retailer is het onmisbaar om actief te zijn op bol.com. Maar hoe word je dé nummer 1 in jouw productcategorie? In deze training geven wij je handige tips en tricks om je zichtbaarheid te vergroten op bol.com met gegarandeerd succes! Deze training is voor winkels en webshops die producten verkopen op bol.com en hier meer sales uit willen halen.

Digitale transformatie en innovatie

Wil jij een leider zijn met je business strategie in een digitale toekomst? Terwijl nieuwe startups oude markten open breken blijven veel andere organisaties bij hun vertrouwde strategieën. Wat gaat jouw organisatie doen? Tijdens de training Digitale Transformatie en Innovatie nemen we je organisatie mee op reis door de laatste ontwikkelingen en technische mogelijkheden. Deze training is voor organisaties die toe zijn aan vernieuwing in hun digitale business strategie.

Online Business Analytics

Met de training online business analytics leer jij hoe je op een effectieve manier online data in de Retail omgeving kunt analyseren. Je leert hoe je deze data kunt vertalen voor commerciële doeleinden en hoe je als analist zakelijke beslissingen kunt beschrijven, voorspellen en anderen hierover kunt informeren. Met jouw analytische mindset help je de organisatie bij het maken van strategische beslissingen op basis van gegevens.

Digital to Physical Customer Journey

Met de training digital to physical customer journey breng je de online klantreis in kaart en onderzoek je wat de klant drijft, om hen een onvergetelijke ervaring mee te geven. Deze training geeft jou als deelnemer de belangrijkste concepten, termen en technieken mee. Zo weet jij precies wat je kunt doen om klanten vanuit het online kanaal aan te trekken naar je winkel en voor een succesvolle verkoop te zorgen. 

Succesvol Positioneren op Amazon

In de training krijg je inzicht in de juiste structuur en strategie om jouw bedrijf succesvol te positioneren op Amazon. Stap voor stap nemen wij je mee in het proces en bieden we je handvatten voor het inrichten van je eigen verkoopaccount en het positioneren van je merk. Wij geven je tips mee die noodzakelijk zijn voor jouw succes en bieden je helderheid in dit gigantische platform.

Verkopen met Videobellen

Je kan in de winkel prima een verkoopgesprek voeren of een klant adviseren over een product of dienst, maar hoe doe je dit nu met en voor een camera? Hoe zorg je ervoor dat je ook daadwerkelijk verkoopt, en niet alleen maar een leuk gesprek hebt met je klant? Wil jij ook succesvol videobellen met jouw klanten om je online sales te verhogen? Meld je dan aan voor de training verkopen met videobellen!

Deze training is bedoeld voor iedereen die professioneel online videogesprekken wil (gaat) inzetten om te verkopen op afstand. Geschikt voor sales-professionals die betere resultaten willen halen uit videogesprekken. 

Professioneel Presenteren

Alle ogen zijn op jou gericht, vol verwachting. Wat zenuwachtig begin je aan je presentatie. Luisteren ze wel? Kan ik ze boeien en komt de boodschap wel over? Presenteren kan best spannend zijn en voor sommigen is het ook stressvol. Een professionele aanpak en beheersing van technieken helpen je om een blijvende indruk op het publiek te maken. Bovendien zal je veel plezier beleven aan het succesvol overbrengen van je boodschap.

Situationeel Leidinggeven

Hoe pas ik verschillende stijlen van leidinggeven toe in verschillende situaties? De stijl van leidinggeven kan een flinke impact hebben op het functioneren van je medewerkers. Met de training Situationeel Leidinggeven leren je managers precies wat je medewerkers én jouw organisatie nodig hebben!

Bekijk ons volledige trainingsaanbod

Kies je start datum

close (1)
/ startmomenten
TOON FILTERS
more
VERBERG FILTERS
close (2)
Start datum
Do. 27 Jan 2022
EINDHOVEN
Verberg lesdagen en locatie
Bekijk lesdagen en locatie
Lesdagen en -tijden
 • DO. 27 JAN 2022 18:30 - 22:00
 • DO. FEB 10, 2022 18:30 - 22:00
 • DO. FEB 17, 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 10 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 17 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 24 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. MAR 31, 2022 18:30 - 22:00
Locatie

EINDHOVEN, exacte locatie hoort u vanzelf

Start datum
TUES. APR 19, 2022
AMSTERDAM
Verberg lesdagen en locatie
Bekijk lesdagen en locatie
Lesdagen en -tijden
 • DO. 27 JAN 2022 18:30 - 22:00
 • DO. FEB 10, 2022 18:30 - 22:00
 • DO. FEB 17, 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 10 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 17 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 24 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. MAR 31, 2022 18:30 - 22:00
Locatie

AMSTERDAM, exacte locatie hoort u vanzelf

Start datum
TUES. APR 19, 2022
UTRECHT
Verberg lesdagen en locatie
Bekijk lesdagen en locatie
Lesdagen en -tijden
 • DO. 27 JAN 2022 18:30 - 22:00
 • DO. FEB 10, 2022 18:30 - 22:00
 • DO. FEB 17, 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 10 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 17 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 24 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. MAR 31, 2022 18:30 - 22:00
Locatie

UTRECHT , exacte locatie hoort u vanzelf

Er zijn momenteel geen startdatums beschikbaar voor deze cursus.