Zelfbewust in je Functie

Focus je op jouw indruk, bouw aan sterke relaties en wees succesvol

Inschrijven
HubSpot Video

 

Een eye opener voor het versterken van je zakenrelaties.

Om succesvol te kunnen zijn is jouw relatie met je contactpersonen cruciaal. De indruk die je op anderen maakt, bepaalt in grote mate je gunfactor of hoe graag men zaken met je doet. Hoe bewust ben je hiervan en welke footprint wil jij achterlaten?

De training Zelfbewust in je Functie neemt jouw gedrag in slow motion kritisch onder de loep en geeft je inzichten in hoe je overkomt op andere mensen en welke indruk je achterlaat. De training is geschikt voor professionals die werkzaam zijn binnen de dynamiek van retail, food of out of home. Je werkt doelgericht en wilt hierin succesvol zijn.


Om je bewuster te maken van jouw natuurlijke gedrag en het effect daarvan op anderen, richten we ons vooral op jou als persoon. Deze training houdt je de spiegel voor en kan confronterend zijn. Dit is nodig om juist meer zelfbewust te worden en de punten te herkennen waarmee je aan de slag wilt gaan.

De resultaten

 • Je bent je meer bewust van je eigen gedrag en het effect daarvan
 • Je weet hoe je je wilt profileren en weet dit te vertalen naar concreet waarneembaar gedrag
 • Je hebt kennis en inzicht om zelfbewust te werken aan het behalen van optimaal commercieel resultaat
 • Je hebt persoonlijke feedback ontvangen die je direct in de praktijk kan toepassen

 

De training bestaat uit een goede mix tussen de theorie en de praktijk. In het online leerplatform wordt er een DISC quickscan gemaakt, praktische informatie gegeven en diverse naslagwerken aangeboden. Gedurende de training worden hulpmaterialen uitgereikt en kun je meteen aan de slag met jouw praktijksituatie en actieplan.

Wat je gaat leren

Tijdens de ééndaagse training zelfbewust in je functie komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • ‘Mindshift’
 • Elevator-pitch: welke ‘eerste’ indruk laat je achter?
 • Feedbackregels
 • Speeddaten: feedback geven en ontvangen
 • DISC-gedrag en bespreken eigen analyse
 • De wetten van beïnvloeding
 • Jouw gewenste indruk vormgeven: wat hoort erbij?
 • Van kernwoorden naar concreet waarneembaar gedrag
 • Oefenen in praktijksituaties
 • Persoonlijk actieplan ‘Mijn gewenste footprint’ uitwerken
Deze training bieden wij aan als virtual classroom. Voorafgaand aan de training ontvang je toegang tot onze online leeromgeving waarin je vooropdrachten kunt maken.

Informatie over de trainingsdag

 • De maximale groepsgrootte van deze training bestaat uit 12 personen
 • Tijdens deze dag worden er voldoende korte pauze momenten gehouden
 • De training beslaat één dag (9.00 - 16.30 uur)
 • De training wordt (online) via virtual classroom gegeven
 • De kosten voor deze training bedragen € 475,- per persoon, exclusief BTW
 • Na afronding van de training ontvang je een certificaat van HBtraining

Wil je de training Zelfbewust in je Functie specifiek voor jouw team of organisatie laten verzorgen? Dat kan natuurlijk ook! Wij kunnen deze training als incompany verzorgen en als dit gewenst is op maat maken voor jouw organisatie. De training wordt volledig aangepast aan jouw organisatie.

Voordelen van Incompany 

 • Op maat gemaakt - de training en de leerdoelen worden aangepast aan jouw organisatie.
 • Samen bouwen aan hetzelfde verhaal - je brengt de kennis en competenties van de teams naar een hoger niveau.
 • Jij bepaalt het moment en de locatie - wij kunnen de training op de door jouw gekozen plaats en tijdstip verzorgen. Ook in het buitenland!


Meer weten over de mogelijkheden van een incompany training Zelfbewust in je Functie of direct een offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op voor een voorstel op maat. Of plan een kennismakingsgesprek in. 

 

Deze training in het kort

De training Zelfbewust in je Functie maakt je bewust van je eigen gedrag en het effect wat je op anderen hebt. Zo haal jij meer uit je zakenrelaties en heb je een verhoogd commercieel resultaat.

Startdata Donderdag 20 april 2023

Tijdsduur 1 dag (9.00 - 16.30 uur)
Prijs € 475,- per persoon, excl. BTW
Trainingsvormen Online (virtual classroom)
Klassikaal (op locatie of in Asten)

 

Jeroen Wijdeven

Trainingsadviseur

Vragen of advies nodig?

 • De beste opleider in [r]etail
 • Unieke leermethode
 • Direct toepasbaar
 • Eigen online leeromgeving

Wat onze klanten zeggen

Marion Linden

Medewerker buitendienst

“De training was top! De afwisseling van theorie en het onderling bespreken daarvan was een hele handige manier om ervan te leren. Het was een duidelijke training. Alles werd fijn uitgelegd, en als je vragen had werd de tijd genomen om daar antwoord
op te krijgen.”

Karin van der Loon

Leidinggevende

“Een goede training, het is een goede reminder voor jezelf om eens te kijken hoe bepaalde dingen gaan. En ook fijn aan het begin van het jaar, om zo een goede start te maken Ik heb zeer veel van de training kunnen leren. Er waren een aantal dingen die mij al eerder in mijn communicatie opvielen waar ik het 1 op 1 met de trainer over gehad heb. Hier vooral heb ik erg veel van geleerd.”

Rick Wijnans

Hypotheek adviseur

“De training vond ik goed, en je kon je eigen werk goed uitleggen en op elke situatie werden minimaal 2 oplossingen gegeven. De Balans tussen opdrachten en leerstof was perfect! Het was een interactieve en leuke training waarin ik een goede opfrisser heb gekregen over feedback geven, DISC
Formule en Growth/ Fixed mindset.”

Ben jij klaar om een betere versie van jezelf te worden?

Ja, ik wil deze training!

Bekijk onze trainingen

Negotiation Skills voor het tactisch management

Lopen je verkoopgesprekken niet altijd even efficiënt waarbij je weerstand ervaart van de andere partij? Als ervaren verkoper wil je het maximale uit je verkoopgesprek halen tijdens de aanbod-fase, met de training succesvol onderhandelen leer je hoe jij een feilloze onderhandelaar wordt. 

Negotiation Skills voor het strategisch management

Lopen je verkoopgesprekken niet altijd even efficiënt waarbij je weerstand ervaart van de andere partij? Als ervaren verkoper wil je het maximale uit je verkoopgesprek halen tijdens de aanbod-fase, met de training succesvol onderhandelen leer je hoe jij een feilloze onderhandelaar wordt. 

Vergroot je Zichtbaarheid op Bol.com

Als retailer is het onmisbaar om actief te zijn op bol.com. Maar hoe word je dé nummer 1 in jouw productcategorie? In deze training geven wij je handige tips en tricks om je zichtbaarheid te vergroten op bol.com met gegarandeerd succes! Deze training is voor winkels en webshops die producten verkopen op bol.com en hier meer sales uit willen halen.

Digitale transformatie en innovatie

Wil jij een leider zijn met je business strategie in een digitale toekomst? Terwijl nieuwe startups oude markten open breken blijven veel andere organisaties bij hun vertrouwde strategieën. Wat gaat jouw organisatie doen? Tijdens de training Digitale Transformatie en Innovatie nemen we je organisatie mee op reis door de laatste ontwikkelingen en technische mogelijkheden. Deze training is voor organisaties die toe zijn aan vernieuwing in hun digitale business strategie.

Online Business Analytics

Met de training online business analytics leer jij hoe je op een effectieve manier online data in de Retail omgeving kunt analyseren. Je leert hoe je deze data kunt vertalen voor commerciële doeleinden en hoe je als analist zakelijke beslissingen kunt beschrijven, voorspellen en anderen hierover kunt informeren. Met jouw analytische mindset help je de organisatie bij het maken van strategische beslissingen op basis van gegevens.

Digital to Physical Customer Journey

Met de training digital to physical customer journey breng je de online klantreis in kaart en onderzoek je wat de klant drijft, om hen een onvergetelijke ervaring mee te geven. Deze training geeft jou als deelnemer de belangrijkste concepten, termen en technieken mee. Zo weet jij precies wat je kunt doen om klanten vanuit het online kanaal aan te trekken naar je winkel en voor een succesvolle verkoop te zorgen. 

Succesvol Positioneren op Amazon

In de training krijg je inzicht in de juiste structuur en strategie om jouw bedrijf succesvol te positioneren op Amazon. Stap voor stap nemen wij je mee in het proces en bieden we je handvatten voor het inrichten van je eigen verkoopaccount en het positioneren van je merk. Wij geven je tips mee die noodzakelijk zijn voor jouw succes en bieden je helderheid in dit gigantische platform.

Verkopen met Videobellen

Je kan in de winkel prima een verkoopgesprek voeren of een klant adviseren over een product of dienst, maar hoe doe je dit nu met en voor een camera? Hoe zorg je ervoor dat je ook daadwerkelijk verkoopt, en niet alleen maar een leuk gesprek hebt met je klant? Wil jij ook succesvol videobellen met jouw klanten om je online sales te verhogen? Meld je dan aan voor de training verkopen met videobellen!

Deze training is bedoeld voor iedereen die professioneel online videogesprekken wil (gaat) inzetten om te verkopen op afstand. Geschikt voor sales-professionals die betere resultaten willen halen uit videogesprekken. 

Doeltreffend Zelfmanagement

Veel functies vergen tegenwoordig een grote mate van zelfredzaamheid en zelfstandigheid. Je hebt als medewerker niet continu te maken met een manager die je helpt, corrigeert en aanstuurt.

Coachend Leidinggeven

Als leidinggevende kun je goed inschatten in welke cultuur en structuur medewerkers zich bevinden. Jij kent de core business van het bedrijf en wilt je focussen op de prestaties en het leervermogen van de medewerkers.

Bekijk ons volledige trainingsaanbod

Kies je start datum

close (1)
/ startmomenten
TOON FILTERS
more
VERBERG FILTERS
close (2)
Start datum
Do. 27 Jan 2022
EINDHOVEN
Verberg lesdagen en locatie
Bekijk lesdagen en locatie
Lesdagen en -tijden
 • DO. 27 JAN 2022 18:30 - 22:00
 • DO. FEB 10, 2022 18:30 - 22:00
 • DO. FEB 17, 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 10 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 17 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 24 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. MAR 31, 2022 18:30 - 22:00
Locatie

EINDHOVEN, exacte locatie hoort u vanzelf

Start datum
TUES. APR 19, 2022
AMSTERDAM
Verberg lesdagen en locatie
Bekijk lesdagen en locatie
Lesdagen en -tijden
 • DO. 27 JAN 2022 18:30 - 22:00
 • DO. FEB 10, 2022 18:30 - 22:00
 • DO. FEB 17, 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 10 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 17 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 24 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. MAR 31, 2022 18:30 - 22:00
Locatie

AMSTERDAM, exacte locatie hoort u vanzelf

Start datum
TUES. APR 19, 2022
UTRECHT
Verberg lesdagen en locatie
Bekijk lesdagen en locatie
Lesdagen en -tijden
 • DO. 27 JAN 2022 18:30 - 22:00
 • DO. FEB 10, 2022 18:30 - 22:00
 • DO. FEB 17, 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 10 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 17 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. 24 MAR 2022 18:30 - 22:00
 • DO. MAR 31, 2022 18:30 - 22:00
Locatie

UTRECHT , exacte locatie hoort u vanzelf

Er zijn momenteel geen startdatums beschikbaar voor deze cursus.