aNS Award-label_EN

Over ons

Wij zijn HBtraining

HBtraining geeft bewezen succesvolle prestatie-verhogende trainingen in de retail sector. Wij zijn een trainingsbureau met de passie om mensen en organisaties te ontwikkelen. We geloven sterk dat beter presterende mensen en teams de sleutel zijn tot succes van een organisatie. Daarom bieden wij effectieve leeroplossingen die mensen, teams en organisaties doen groeien. Doelgerichte en meetbare leertrajecten, afgestemd op jouw uitdagingen. Wij denken graag mee over een efficiënt leerpad dat jouw mensen naar de top van hun kunnen brengt!

Onze eigen ontwikkelde werkmethode

HBtraining is sinds 2010 een bekende partner in het ontwikkelen van leeroplossingen. Met onze gecertificeerde trainers en ons state-of-the-art leerplatform creëren we een impactvolle leerervaring. Deze impactvolle leerervaring kunnen wij bieden dankzij onze eigen ontwikkelde methode. Met deze methode zorgen wij ervoor dat elke training met succes wordt ontwikkeld en uitgevoerd. De methode die HBtraining toepast op al haar trainingen bestaat uit drie kerncomponenten. Wij ontwikkelen en voeren onze trainingen uit op basis van deze componenten. Die lichten we hieronder verder toe.

online-educationPerfect blend

Onze kracht ligt bij blended learning, dit is de perfecte match van offline fysieke trainingen en online ondersteuning. Wij geloven dat je het hoogste leerrendement kunt halen met op maat gemaakte leerroutes die aansluiten op de werkcontext en de leerstijl van de deelnemer. Als blended learning specialist zijn wij in staat om een mix van leerinterventies te ontwikkelen die volledig is afgestemd op jouw organisatie. En juist die perfect blend zorgt voor een naadloze ervaring en het hoogst haalbare resultaat.

settingsSmart use of tools

Smart use of tools is het tweede component die zorgt voor een succesvolle training. Samen bekijken we welke tools al voor handen zijn of welke tijdelijk ingezet moeten worden voor de trainingen. Oftewel geen torenhoge kosten vooraf of zinloze aanschaf van platformen die later nooit meer gebruikt worden. Slim omgaan met tijd en middelen, wij zorgen dat de tools efficiënt en effectief ingezet worden.

researchPerformance r
esult reporting

Hiermee maken wij alles meetbaar en tonen we het effect aan van de investering en de genoten training. Wij kunnen alle trainingsdata in één overzichtelijke tool weergeven. Zo zie je in een oogopslag hoeveel medewerkers er al zijn getraind, hoeveel budget erover is en wat de performance resultaten en doelen zijn. Deze data wordt per organisatie afgestemd om weer te geven wat voor jou van belang is. Het platform geeft alle verzamelde data zo overzichtelijk mogelijk weer, zodat de conclusies van die data snel te zien zijn.

Onze beloftes aan deelnemers

Wij willen dat deelnemers op de beste manier kunnen leren en dat doen wij door een unieke mix van online & offline middelen in te zetten. We maken maximaal gebruik van online middelen voor het overbrengen van kennis en informatie. Ook hebben we meerdere korte leermomenten met herhaling voor én na een training voor borging van kennis. Dit maakt dat we fysieke momenten heel efficiënt kunnen gebruiken voor het toepassen van kennis in de praktijk en het ontwikkelen van vaardigheden.

Onze trainingen zijn breinvriendelijk, always personal en direct toepasbaar. Tijdens het ontwikkelen van onze leeroplossingen passen we de breinprincipes toe op het complete leertraject. Op basis hiervan bevorderen we het verwerken en onthouden van het geleerde bij de deelnemer. Wij maken het verschil door écht persoonlijk contact te maken met onze deelnemers, zij staan voor ons centraal. Ook zijn onze trainingen direct toepasbaar, dit houdt in dat onze trainingen aansluiten bij de praktijk van de deelnemer zodat ze nieuwe kennis en vaardigheden gelijk kunnen toepassen.

Onze beloftes aan organisaties

Innovatie

Met onze slimme en vernieuwende ideeën brengen wij innovatie bij het ontwikkelen van onze leeroplossingen. Dit zit in de denkkracht die wij hebben. Wij informeren actief over nieuwe ontwikkelingen in de markt en helpen bij het besparen van kosten en het verhogen van het resultaat bij deelnemers en organisaties.

Return on Investment

Voor klanten is het resultaat van de inzet van een training van groot belang. Daarom brengen we aan de voorkant het gewenst doel goed in kaart. Hierbij stemmen we samen het plan, de kosten en de te behalen resultaten goed af. Gedurende het traject verzamelen we data en communiceren wij actief de behaalde resultaten. Met als doel te laten zien wat de investering heeft opgeleverd. Dit doen wij met tools waarin duidelijk te zien is wat het resultaat is van de leertrajecten.