aNS Award-label_EN

Mindfulness

Handvatten en inzichten in stressvolle situaties

Je organisatie heeft baat bij medewerkers met een gezonde balans tussen werk en privé. Via de training Mindfulness biedt je hun de rust die ze nodig hebben om duurzaam inzetbaar te blijven.

Lange werkdagen, veel prikkels, stress, alle ballen in de lucht houden: onze werkomgeving stelt dagelijks hoge eisen aan je medewerkers. Maar ook onze eisen aan onszelf worden steeds hoger. Daarnaast groeit het besef van het belang van een gezonde leefstijl. Een goede balans tussen werk en privé vinden is dan ook essentieel.

Onze training Mindfulness biedt jouw medewerkers praktische handvatten en inzichten in stressvolle situaties. Zo krijgen ze meer inzicht in reacties in bepaalde lastige situaties en uiteindelijk meer innerlijke rust en persoonlijk welbevinden. Het resultaat: een duurzaam inzetbare medewerker, met een gezonde werk-privé balans!

Voor wie?

De training Mindfulness is geschikt voor medewerkers die meer energie en grip willen krijgen.

Welke onderwerpen komen aan bod?

  • Verkennen en onderzoeken van de oorzaken van stress
  • Hoe gedachtes stress veroorzaken: Think – Feel – Act
  • Rust vinden
  • Aandacht geven aan mooie momenten
  • Aandacht geven aan onaangename momenten
  • Onderscheid maken tussen laten zijn en actie ondernemen
  • Prioriteiten stellen voor zaken die er écht toe doen

Wil je meer weten? Onze experts nemen graag contact met je op

Een greep uit onze trainingen

Coachend Leidinggeven

De prestaties en het leervermogen van je medewerkers hebben enorm veel baat bij managers die met hen in gesprek gaan. ‘Coachende leidinggevers’, met de focus op interactie.

Coachende leiders zijn niet zozeer gericht op instructies of opdrachten, maar juist op interactie. Ze proberen om in persoonlijke gesprekken de talenten en ideeën van de ander boven water te krijgen. En daarmee meer inzicht én betere resultaten te verkrijgen. Feedback is een belangrijk onderdeel van coaching, net als het stellen van de juiste vragen en het motiveren van de persoon die je coacht.

Storytelling

Het is belangrijk dat je verkopers een goed verhaal te vertellen hebben. Want daarmee binden ze klanten en prospects aan jouw organisatie, product en/of dienst. Storytelling is de sleutel!

Time Management

De training Time Management helpt je medewerkers om weer baas te worden over hun eigen agenda en meer rust in hun werk te creëren. Tegelijk vergroot je de efficiëntie van je organisatie!

Zelfbewust in je functie

Om succesvol te kunnen zijn in hun werk is het belangrijk dat je medewerkers een goede relatie hebben met hun contactpersonen. Onze training ‘Zelfbewust in je functie’ biedt de juiste tools en houvast!

Bekijk ons volledige trainingsaanbod