aNS Award-label_EN

Shopper Marketing

Van koopintentie tot aankoop

Hoe kunnen jouw medewerkers het gedrag van ‘shoppers’ beïnvloeden? Geef ze de nodige boost met onze training Shopper Marketing!

Welke stappen doorloopt een shopper vanaf het moment dat hij iets wil kopen tot het moment van aankoop? En hoe wordt het gedrag van een shopper beïnvloed? Wat zijn mogelijke barrières voor de shopper op weg naar zijn aankoop?

Onze training Shopper Marketing speelt in op het beïnvloeden van het shopper-gedrag en biedt de deelnemer de kennis en tools om jullie product of merk beter zichtbaar te maken op de winkelvloer. Zo kun je beter inspelen op de specifieke behoefte van shoppers en consumenten en de ‘shopper experience’ verbeteren.

Voor wie?

De training Shopper Marketing is een must voor iedereen die een shopper marketing specialist wil worden.

Welke onderwerpen komen aan bod?

  • Wat is shopper marketing en waarom is het belangrijk?
  • Shopper insights: welk gedrag vertoont een shopper en hoe speel je daar effectief op in?
  • Shopper safari: hoe vertaalt shopper marketing zich in de praktijk?
  • Shopper path to purchase: van koopintentie tot aankoop
  • Instore communicatiemix: welke instore media zet je effectief in tijdens path to purchase?

Wil je meer weten? Onze experts nemen graag contact met je op

Een greep uit onze trainingen

Coachend Leidinggeven

De prestaties en het leervermogen van je medewerkers hebben enorm veel baat bij managers die met hen in gesprek gaan. ‘Coachende leidinggevers’, met de focus op interactie.

Coachende leiders zijn niet zozeer gericht op instructies of opdrachten, maar juist op interactie. Ze proberen om in persoonlijke gesprekken de talenten en ideeën van de ander boven water te krijgen. En daarmee meer inzicht én betere resultaten te verkrijgen. Feedback is een belangrijk onderdeel van coaching, net als het stellen van de juiste vragen en het motiveren van de persoon die je coacht.

Storytelling

Het is belangrijk dat je verkopers een goed verhaal te vertellen hebben. Want daarmee binden ze klanten en prospects aan jouw organisatie, product en/of dienst. Storytelling is de sleutel!

Time Management

De training Time Management helpt je medewerkers om weer baas te worden over hun eigen agenda en meer rust in hun werk te creëren. Tegelijk vergroot je de efficiëntie van je organisatie!

Zelfbewust in je functie

Om succesvol te kunnen zijn in hun werk is het belangrijk dat je medewerkers een goede relatie hebben met hun contactpersonen. Onze training ‘Zelfbewust in je functie’ biedt de juiste tools en houvast!

Bekijk ons volledige trainingsaanbod