Storytelling

Mensen raken in hoofd en hart

Het is belangrijk dat je verkopers een goed verhaal te vertellen hebben. Want daarmee binden ze klanten en prospects aan jouw organisatie, product en/of dienst. Storytelling is de sleutel!

Een goed verhaal raakt. Een goed verhaal brengt een product of dienst tot leven en zorgt ervoor dat de klant zich emotioneel aansluit bij jouw verhaal. Potentiële klanten worden hiermee makkelijker gebonden aan de organisatie, het product, de dienst en natuurlijk aan de verkoper zelf. En dat is mooi, want het overgaan tot een aankoop is altijd een emotionele beslissing. 

De training Storytelling geeft de deelnemer praktische handvatten en inzichten zodat ze, wanneer ze de bouwstenen van een verhaal juist invullen, zeker weten dat ze contact maken met hun klant. De impact van hun inspanningen wordt hierdoor enorm vergroot.

Voor wie?

De training Storytelling is geschikt voor sales professionals die hun product, dienst of organisatie met meer impact willen verkopen.

Welke onderwerpen komen aan bod?

  • Wat is storytelling?
  • Waarom werkt storytelling?
  • Inspireer je publiek
  • Bouwstenen: bouw je verhaal
  • De succesformule van een overtuigend verhaal
  • Toepassen van storytelling
  • Regisseren en oefenen van jouw verhaal en feedback krijgen
  • Persoonlijk actieplan

Direct Inschrijven

Wil je jezelf, je collega of een medewerker inschrijven voor de training storytelling? Dat is mogelijk op deze pagina.

 

Wil je meer weten? Onze experts nemen graag contact met je op

Een greep uit onze trainingen

Coachend Leidinggeven

De prestaties en het leervermogen van je medewerkers hebben enorm veel baat bij managers die met hen in gesprek gaan. ‘Coachende leidinggevers’, met de focus op interactie.

Coachende leiders zijn niet zozeer gericht op instructies of opdrachten, maar juist op interactie. Ze proberen om in persoonlijke gesprekken de talenten en ideeën van de ander boven water te krijgen. En daarmee meer inzicht én betere resultaten te verkrijgen. Feedback is een belangrijk onderdeel van coaching, net als het stellen van de juiste vragen en het motiveren van de persoon die je coacht.

Time Management

De training Time Management helpt je medewerkers om weer baas te worden over hun eigen agenda en meer rust in hun werk te creëren. Tegelijk vergroot je de efficiëntie van je organisatie!

Zelfbewust in je functie

Om succesvol te kunnen zijn in hun werk is het belangrijk dat je medewerkers een goede relatie hebben met hun contactpersonen. Onze training ‘Zelfbewust in je functie’ biedt de juiste tools en houvast!

Doeltreffend Zelfmanagement

Veel functies binnen een organisatie vragen om zelfredzame en zelfstandige medewerkers. Met de training Doeltreffend Zelfmanagement help je ze op weg!

Veel medewerkers binnen je organisatie hebben niet continu een manager in de buurt die hen aanstuurt. Dit betekent dat ze zelf met een kritische blik naar hun eigen functioneren moeten kijken en stappen moeten zetten om zich binnen de organisatie te ontwikkelen.

In deze interactieve en praktijkgerichte training gaan de deelnemers vooral zelf aan de slag. Na het afronden van de training hebben ze meer inzicht in hun persoonlijke kwaliteiten en werkgedrag. Ook beschikken ze over handvatten om kritisch op zichzelf te blijven en zijn ze in staat om efficiënter en effectiever te communiceren.

Bekijk ons volledige trainingsaanbod