Time Management

Baas over eigen agenda

De training Time Management helpt je medewerkers om weer baas te worden over hun eigen agenda en meer rust in hun werk te creëren. Tegelijk vergroot je de efficiëntie van je organisatie!

Een overvolle agenda, iedereen komt bij je aankloppen met vragen, teveel ‘ongeplande’ activiteiten die veel tijd in beslag nemen. Hoe hard je ook werkt, je krijgt je werk niet of nauwelijks af. Het lijkt wel of er te weinig uren in een dag zitten. Dit heeft te maken met de keuzes die je voor jezelf maakt.

De training ‘Time Management’ helpt je medewerkers om weer baas te worden over hun eigen agenda. Het leert hen om hun werk effectiever en efficiënter te organiseren. Door het analyseren van hun dagelijkse werkpatronen krijgen je medewerkers inzicht in hoofdzaken, bijzaken en tijdvreters. Aan de hand van hun eigen doelstellingen worden duidelijke prioriteiten gesteld en leren we ze hoe ze het beste met bijzaken en tijdvreters om kunnen gaan.

Voor wie?

De training Time Management is geschikt voor iedereen die ervoor kiest bewuste keuzes te maken bij het efficiënter indelen van hun tijd en dus hun functioneren.

Welke onderwerpen komen aan bod?

  • Wat houdt time management precies in?
  • Wat is het doel, wat wil je bereiken?
  • Time management en ons brein
  • Hoofd- en bijzaken
  • Hoe dragen deze hoofd- en bijzaken bij aan het realiseren van je doel?
  • Effectief en efficiënt je dag indelen
  • Jouw tijdvreters
  • Social media en e-mailbeheer
  • Welke omgevingsfactoren hebben invloed op je werk en hoe ga je hiermee om?

Wil je meer weten? Onze experts nemen graag contact met je op

Een greep uit onze trainingen

Coachend Leidinggeven

De prestaties en het leervermogen van je medewerkers hebben enorm veel baat bij managers die met hen in gesprek gaan. ‘Coachende leidinggevers’, met de focus op interactie.

Coachende leiders zijn niet zozeer gericht op instructies of opdrachten, maar juist op interactie. Ze proberen om in persoonlijke gesprekken de talenten en ideeën van de ander boven water te krijgen. En daarmee meer inzicht én betere resultaten te verkrijgen. Feedback is een belangrijk onderdeel van coaching, net als het stellen van de juiste vragen en het motiveren van de persoon die je coacht.

Storytelling

Het is belangrijk dat je verkopers een goed verhaal te vertellen hebben. Want daarmee binden ze klanten en prospects aan jouw organisatie, product en/of dienst. Storytelling is de sleutel!

Zelfbewust in je functie

Om succesvol te kunnen zijn in hun werk is het belangrijk dat je medewerkers een goede relatie hebben met hun contactpersonen. Onze training ‘Zelfbewust in je functie’ biedt de juiste tools en houvast!

Doeltreffend Zelfmanagement

Veel functies binnen een organisatie vragen om zelfredzame en zelfstandige medewerkers. Met de training Doeltreffend Zelfmanagement help je ze op weg!

Veel medewerkers binnen je organisatie hebben niet continu een manager in de buurt die hen aanstuurt. Dit betekent dat ze zelf met een kritische blik naar hun eigen functioneren moeten kijken en stappen moeten zetten om zich binnen de organisatie te ontwikkelen.

In deze interactieve en praktijkgerichte training gaan de deelnemers vooral zelf aan de slag. Na het afronden van de training hebben ze meer inzicht in hun persoonlijke kwaliteiten en werkgedrag. Ook beschikken ze over handvatten om kritisch op zichzelf te blijven en zijn ze in staat om efficiënter en effectiever te communiceren.

Bekijk ons volledige trainingsaanbod