Zelfbewust in je functie

Meer resultaat door de gewenste indruk achter te laten

Om succesvol te kunnen zijn in hun werk is het belangrijk dat je medewerkers een goede relatie hebben met hun contactpersonen. Onze training ‘Zelfbewust in je functie’ biedt de juiste tools en houvast!

Welke indruk maakt een werknemer op zijn relaties? Hoe bewust is hij of zij zich hiervan? Hoeveel invloed heeft hij hierop? En hoe wil hij graag gezien worden? Om succesvol te kunnen zijn in zijn of haar werk is de relatie van je medewerkers met hun contactpersonen essentieel. Dat bepaalt namelijk in grote mate ook de gunfactor.

In deze training leren je medewerkers zich meer bewust te worden van hun eigen gedrag en het effect daarvan, leren ze hoe ze zich willen profileren en weten ze dit te vertalen naar concreet gedrag. Je medewerkers hebben straks de kennis en het inzicht om zelfbewust te werken aan het behalen van optimaal commercieel resultaat. Direct in de praktijk toepasbaar!

Voor wie?

De training ‘Zelfbewust in je functie’ is geschikt voor medewerkers die zelfbewuster een klantgesprek in willen gaan.

Welke onderwerpen komen aan bod?

  • ‘Mindshift’
  • Elevator-pitch: welke ‘eerste’ indruk laat je achter?
  • Feedbackregels
  • Speeddaten: feedback geven en ontvangen
  • DISC-gedrag en bespreken eigen analyse
  • De wetten van beïnvloeding
  • Jouw gewenste indruk vormgeven: wat hoort erbij?
  • Van kernwoorden naar concreet waarneembaar gedrag
  • Oefenen in praktijksituaties
  • Persoonlijk actieplan ‘Mijn gewenste footprint’ uitwerken

Wil je meer weten? Onze experts nemen graag contact met je op

Een greep uit onze trainingen

Coachend Leidinggeven

De prestaties en het leervermogen van je medewerkers hebben enorm veel baat bij managers die met hen in gesprek gaan. ‘Coachende leidinggevers’, met de focus op interactie.

Coachende leiders zijn niet zozeer gericht op instructies of opdrachten, maar juist op interactie. Ze proberen om in persoonlijke gesprekken de talenten en ideeën van de ander boven water te krijgen. En daarmee meer inzicht én betere resultaten te verkrijgen. Feedback is een belangrijk onderdeel van coaching, net als het stellen van de juiste vragen en het motiveren van de persoon die je coacht.

Storytelling

Het is belangrijk dat je verkopers een goed verhaal te vertellen hebben. Want daarmee binden ze klanten en prospects aan jouw organisatie, product en/of dienst. Storytelling is de sleutel!

Time Management

De training Time Management helpt je medewerkers om weer baas te worden over hun eigen agenda en meer rust in hun werk te creëren. Tegelijk vergroot je de efficiëntie van je organisatie!

Doeltreffend Zelfmanagement

Veel functies binnen een organisatie vragen om zelfredzame en zelfstandige medewerkers. Met de training Doeltreffend Zelfmanagement help je ze op weg!

Veel medewerkers binnen je organisatie hebben niet continu een manager in de buurt die hen aanstuurt. Dit betekent dat ze zelf met een kritische blik naar hun eigen functioneren moeten kijken en stappen moeten zetten om zich binnen de organisatie te ontwikkelen.

In deze interactieve en praktijkgerichte training gaan de deelnemers vooral zelf aan de slag. Na het afronden van de training hebben ze meer inzicht in hun persoonlijke kwaliteiten en werkgedrag. Ook beschikken ze over handvatten om kritisch op zichzelf te blijven en zijn ze in staat om efficiënter en effectiever te communiceren.

Bekijk ons volledige trainingsaanbod