Vacatures

Bekijk openstaande vacatures

Duurzame groei in mensen en organisaties

HBtraining is een trainingsbureau met de passie om mensen en organisaties te ontwikkelen. Wij geloven sterk dat beter presterende mensen en teams de sleutel zijn tot succes van een organisatie. Daarom bieden wij effectieve leeroplossingen die mensen, teams en organisaties doen groeien. Doelgerichte en meetbare leertrajecten, afgestemd op jouw uitdagingen. Wij denken graag mee over een efficiënt leerpad dat mensen naar de top van hun kunnen brengt!

Onze medewerkers

We vinden het belangrijk dat geweldige mensen (zoals jij) hun werk optimaal kunnen uitvoeren.
Als je klaar bent voor een volgende stap in je carrière en andere organisaties wilt helpen met groeien,
dan ben je bij HBtraining aan het juiste adres.

Waar wij werken

Bij HBtraining werken we hybride en staan we voor flexibiliteit. Medewerkers werken op onze kantoren, op afstand of op locatie. Dit is afhankelijk van de functie. Neem hieronder een kijkje in ons hoofdkantoor in Asten.

Onze cultuur

Persoonlijk contact is waar het bij ons allemaal om draait. Wist je dat als je bij HBtraining komt werken je een taart mag bakken met de eigenaresse? Het allerbelangrijkste is dat jij als medewerker het naar je zin hebt binnen onze organisatie!


Waar we naar streven

Binnen onze teams staan de volgende kernwaarden centraal. Herken jij jezelf hierin?
Dan is er een grote kans dat wij een perfecte match zijn! Samen streven we er naar om door middel van
deze kernwaarden de missie, visie en strategie van HBtraining waar te maken. 

HBtraining kernwaarden


Iedere dag werken aan de beste versie van jezelf

Samen geven we een boost aan je carrière

Met wekelijkse meetings en kwartaaldoelstellingen streven we er samen naar om te werken aan de beste versie van jezelf. We bieden training en andere hulpmiddelen aan die je helpen bij het bereiken van je doelstellingen die je zelf mag opstellen. Wist je dat je na het behalen van je doelstellingen een leuke beloning krijgt? Dat maakt het natuurlijk nog motiverender om er het beste van te maken.

We willen je graag leren kennen

HBtraining groeit hard! Groei jij met ons mee? Bekijk onze openstaande vacatures, vind een baan die je leuk vindt en solliciteer.