Vacatures

Onze medewerkers

We vinden het belangrijk dat geweldige mensen (zoals jij) hun werk optimaal kunnen uitvoeren.
Als je klaar bent voor een volgende stap in je carrière en andere organisaties wilt helpen met groeien,
dan ben je bij HBtraining aan het juiste adres.

HubSpot Video

Waar wij werken

Bij HBtraining werken we hybride en staan we voor flexibiliteit. Medewerkers werken op onze kantoren, op afstand of op locatie. Dit is afhankelijk van de functie. Neem hieronder een kijkje in ons hoofdkantoor in Asten.

HubSpot Video

Onze cultuur

Persoonlijk contact is waar het bij ons allemaal om draait. Wist je dat als je bij HBtraining komt werken je een taart mag bakken met de eigenaresse? Het allerbelangrijkste is dat jij als medewerker het naar je zin hebt binnen onze organisatie!

HubSpot Video

We willen je graag leren kennen

HBtraining groeit hard! Groei jij met ons mee? Bekijk onze openstaande vacatures, vind een baan die je leuk vindt en solliciteer.

Vacatures in Nederland

Vacatures in België

Staat jouw vacature er niet tussen?

Bij HBtraining staan wij altijd open voor nieuw talent in ons team. Spreekt onze bedrijfscultuur je aan, maar staat je vacature er momenteel niet tussen? Geen nood! Niet al onze openstaande vacatures staan op onze website. Stuur ons een sollicitatie en wie weet bellen wij jou binnenkort op voor een gesprek. 

Duurzame groei in mensen en organisaties

HBtraining is een trainingsbureau met de passie om mensen en organisaties te ontwikkelen. Wij geloven sterk dat beter presterende mensen en teams de sleutel zijn tot succes van een organisatie. Daarom bieden wij effectieve leeroplossingen die mensen, teams en organisaties doen groeien. Doelgerichte en meetbare leertrajecten, afgestemd op jouw uitdagingen. Wij denken graag mee over een efficiënt leerpad dat jouw mensen naar de top van hun kunnen brengt!

Google-95 kopie
robert1
Keynote 2
FullSizeRender (2)