Skip to content
Alle blogs

De E-learning Studio van HBtraining wint een FLOWSPARKS award!

Yes! De E-learning studio van HBtraining wint een FLOWSPARKS award. Uit maar liefst 36 inzendingen werd de e-learning die voor het KPN project ‘License 2 sell’ is gemaakt bekroond met een derde plaats.  

IMG-20240314-WA0002

Samen met KPN hebben we een blended programma ontwikkeld voor hun SalesPro medewerkers met als wens dat het programma uitgevoerd moest worden door eigen teamleiders en coaches. Onze e-learning vormde de ruggengraat van dit programma – van de theorie tot de ondersteunende how-to-documenten.  

De jury was onder de indruk van de heldere structuur en de overzichtelijke presentatie van de lesstof. Ze prezen de variatie in leermethoden en de beknopte, toegankelijke teksten. Bovendien stimuleerde de e-learning de deelnemers om actief na te denken, dankzij ingebouwde reflectiemomenten. 

Het hele programma draaide om het thema ‘Trainingcamp’, wat terugkwam in alles: van de thematische inhoud en de visuele stijl tot aan de t-shirts gedragen door de trainers. Het meest opvallende? Dit programma leverde concrete resultaten op! Dankzij de training haalden de SalesPro medewerkers maar liefst 1000 extra orders binnen.

We zijn trots op ons team, onze samenwerking met KPN, en vooral op de geweldige resultaten die we samen hebben bereikt. Op naar nog meer succesverhalen! 

Bekijk hieronder een impressie van het blended programma