Skip to content

Wij maken jouw
e-learning op maat

E-learning is de perfecte oplossing om nieuwe kennis gemakkelijk, snel en effectief over te brengen. Wij maken e-learning op maat voor jou.

Home - waarom klanten kiezen voor ons (3)

Je wilt zelf
e-learning 
leren ontwikkelen

Wil je zelf e-learning ontwikkelen maar weet je niet waar te starten? Volg onze training en leer alles over het ontwikkelen van e-learning.

Je wilt e-learning door ons  laten ontwikkelen

Heb je e-learning nodig en wil je de ontwikkeling aan ons overlaten? Wij verzorgen een op maat gemaakte e-learning.

Je zoekt e-learning software voor jouw organisatie

Is e-learning nieuw voor je organisatie en heb je nog geen software? Wij helpen je op weg met het juiste systeem.

KPN logo-1
RedBull logo-1
Unilever logo-1
Hamilton Bright Logo-1
geldmaat logo
IMG-20240314-WA0002

De E-learning Studio van HBtraining wint een FLOWSPARKS award! 

Yes! De E-learning studio van HBtraining wint een FLOWSPARKS award. Uit maar liefst 36 inzendingen werd de e-learning die voor het KPN project ‘License 2 sell’ is gemaakt bekroond met een derde plaats. 

logo-1

Wij zijn ook te volgen op Instagram!

We weten hoe uitdagend het kan zijn om heldere, praktische informatie te vinden over het ontwikkelen van e-learning. Precies daarom delen we als de E-learning Studio onze rijke kennis en hands-on ervaring op ons Instagram account Elearnhacks. 

20240307_121240

Vacature alert: (junior) e-learning ontwikkelaar

Ben je pas afgestudeerd of al een paar jaar werkzaam als ontwikkelaar? En ben je op zoek naar een gave baan waarin je met het hele Learning & Development vakgebied kennis maakt en zelfstandig aan klantprojecten werkt? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Onze know-how
Waarom klanten kiezen voor ons

Met ruim 10 jaar ervaring in online leeroplossingen en e-learning, bieden wij effectieve e-learning oplossingen voor elke uitdaging. 

Of je nu zelf wilt ontwikkelen, uitbesteden of een Learning Managment Systeem nodig hebt, met onze flexibele aanpak vinden we een oplossing die bij jou past.

Home (2)
kpn fotoo

KPN awardwinning trainingskamp

KPN kwam bij ons met de vraag om een blended programma te ontwikkelen voor hun SalesPro medewerkers. Een bijzondere eis was dat het programma uitgevoerd moest worden door eigen teamleiders en coaches.

HB_hero-1

Hamilton Bright onboarding

Hamilton Bright kwam bij ons met de vraag om een onboarding programma te ontwikkelen voor nieuwe medewerkers. Het programma moest eraan bijdragen om de nieuwe medewerkers zich welkom te laten voelen en hun productiviteit in korte tijd te verhogen. 

c6c2588d-625e-400b-af38-4f4845e6f034_werken+bij+vacatures

Eijerkamp onboarding module

Eijerkamp kwam bij ons met de vraag om een online onboarding module te maken in de communicatie App ‘Oneteam’ die ze gebruiken in de organisatie. Wij zijn aan de slag gegaan met het ontwikkelen van verschillende soorten modules.

  

Leuk om eens kennis te maken!

Ben je geïnteresseerd in e-learning of nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag op weg.