Team Performance

Communicatie en teambuilding

Heb je hele goede teamleden maar is de prestatie als team niet optimaal? Of wil je dat de samenwerking tussen de teamleden soepeler verloopt voor meer werkplezier en effectiviteit? Met team performance zorgen wij er met training en coaching voor dat jouw teams effectief samen kunnen werken, zodat ze tot betere resultaten komen. Wij zoeken de kern van het probleem op en stellen een trainingsprogramma samen naar de wensen en behoeften van jouw team.

Effectieve teamontwikkeling

Samenwerken is één van de belangrijkste vaardigheden voor het succes van de medewerker. Als leidinggevende is het vinden van manieren om de samenwerking tussen teamleden te verbeteren even belangrijk voor het succes van het team als dat van jezelf. De teams zijn tegenwoordig diverser en dynamischer dan voorheen, waardoor het werken in teamverband uitdagender wordt.

Individuele gedrags- of teampatronen kunnen het lastig maken om effectief samen te werken binnen de teams. Met team performance richten wij ons op de cultuur binnen de teams, de productiviteit en de sterktes en zwaktes van de teamleden en het team in zijn geheel. Door gebruik te maken van diverse talenten en perspectieven van de teamleden en het hebben van een duidelijk gedeeld doel, zal dit leiden tot een effectieve samenwerking. Dit geeft het team kracht om te groeien en te slagen. Als de team performance optimaal is heeft dit vele voordelen voor het team maar ook voor gehele de organisatie. Wanneer een team groeit en leert, groeit ook het vermogen van het bedrijf mee om waarde te creëren voor de klant.

Wil je meer weten?

Verder met je team

Wij stellen een trainingsprogramma op die past bij de doelen van jouw organisatie, maar ook bij het niveau en de leerstijl van de deelnemers. Een programma dat jouw organisatie echt verder brengt. Wij denken het hele trainingsprogramma zelf uit, inclusief de bijbehorende werkvormen, opdrachten en coaching elementen en is helemaal toegespitst op jullie eigen praktijk. Na de training heeft je organisatie geïnspireerde en gemotiveerde medewerkers die graag nieuwe uitdagingen aan gaan. 

Vragen over team performance?

Jeroen-cirkel-groter
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden rondom team performance? Vul het formulier in en we nemen contact met je op. Je kunt ook direct contact opnemen met Jeroen Wijdeven via jeroen.wijdeven@hb-training.com of 06 12 21 59 90