Inspiratie

Blogs, nieuws en interessante artikelen

  Zilveren prijs voor 'Best technology-based onboarding programme'!

  Op 18 november jl. hebben we zilver gewonnen bij de Learning Technologies Awards in de categorie 'Best technology-based onboarding programme'. Een hele eer om deze mooie, internationale prijs te winnen! Onze inzending was een onboarding programma dat we ontwikkelden voor de sales promotors van Hamilton Bright Brand Activation (HBBA).

  De toelichting van de jury op deze bekroning: "This entry delivered a very engaging and fun presentation and demonstrated a fresh and considered way of onboarding a particular type of audience which achieved great results. The judges were extremely impressed with how the programme was able to adapt so easily to cater for specific individuals."

   

  Learning Technologies Awards 

  De Learning Technologies Awards is internationaal toonaangevend voor professionals in learning & development. Een onafhankelijke en ervaren jury heeft zo'n 500 inzendingen wereldwijd beoordeeld. Het jurycommentaar naar aanleiding van onze inzending en het selecteren van de inzending voor de shortlist: "HBtraining hanteerde een zeer empathische benadering en creëerde een mobile first oplossing met diepgaande inzichten, passend bij de doelgroep ‘Gen Z’. Ze creëerden een flexibel en effectief onboarding programma wat zorgt voor een korte en beheersbare tijd tot competentie. Een slimme combinatie die leidt tot een prijzenswaardig onboarding programma.” Nieuwsgierig naar de andere winnaars en categorieën? Bekijk ze hier!

  Afwisseling in leren & visueel aantrekkelijk

  De doelgroep van het awardwinnende onboarding programma bestaat uit sales promotors: veelal jonge mensen, nog studerend, afkomstig uit generatie Z. In het onboarding programma is alles wat een nieuwe medewerker moet weten samengevat in één visueel aantrekkelijke learning journey. De informatie is gemakkelijk mobiel toegankelijk met veel afwisseling in leren en interactiemogelijkheden. Geen saai huisreglement, maar aantrekkelijke visuals, videocontent en verschillende leervormen, passend bij de doelgroep. En afhankelijk van het merk waar een promotor voor aan de slag gaat, kan er heel gemakkelijk merkspecifieke content toegevoegd worden aan de learning journey.

  Bekijk hieronder een impressie van het onboarding programma of lees hier de 9 uitdagingen die win de case.

   

   

  Recente berichten