AI-video en animatie

Een kijkje in onze studio

  Beeld zegt vaak meer dan woorden. In een video of animatie kun je veel informatie op een snelle en heldere manier overbrengen. Door het combineren van visuele en auditieve informatie is het gemakkelijker om de informatie te begrijpen en te onthouden.  

  Videostudio

  Wij hebben een eigen videostudio waarmee we zelf video’s en kennisclips opnemen en editen. Dit heeft als voordeel dat we snel schakelen en onze online en blended modules makkelijk kunnen verreiken met kennisclips. Wil je zelf een video opnemen in onze studio? Daar helpen wij ook bij. Ons team helpt jou bij het schrijven van het script, het inrichten van de studio en het editen van de video.  

  Afbeelding 3 kennisclip
  Afbeelding kennisclip 2
  Afbeelding kennisclip 1

  Wil je meer weten?

  AI-video  

  Het gebruik van AI-video software wordt steeds populairder. Ook bij HBtraining maken we hier gebruik van door de software van Synthesia te gebruiken. Bekijk onderstaande video en kom meer te weten over de voordelen van AI. 

   

   

   

   

   

   

   

  Animatie 

  Met animaties kun je complexe concepten op een eenvoudige en toegankelijke manier uitleggen. Het helpt om abstracte concepten tastbaarder te maken wat het begrip en het onthouden van informatie verbeterd. Omdat we voor een animatie een eigen visuele stijl kiezen, kunnen we deze aanpassen aan de huisstijl van jouw organisatie om de herkenbaarheid te vergroten. 

  Voorbeeld animatie

  Heb je interesse in het opzetten van een video of animatie voor jouw organisatie?

  Hilde cirkel
     Neem dan gerust contact op met onze online specialist Hilde Dijksterhuis
     via Hilde.dijksterhuis@hb-training.com of 06 38 18 92 69.