aNS Award-label_EN

Producttrainers

Dedicated of ad-hoc

  Ons gespecialiseerd team van producttrainers weet als geen ander weten hoe ze van verkopers productambassadeurs moeten maken. We hebben voor diverse grote merken producttraining verzorgd. Of het nu gaat om om face-to-face productraining, een webinar-setting, een beurstraining of hands-on workshop, het kan allemaal! We hebben diverse mogelijkheden voor de inzet van ons team. 

  Dedicated gespecialiseerde producttrainer(s)

  Een dedicated producttrainer werkt fulltime voor jouw merk, en kan op elk gewenst moment trainingen geven, aan bijvoorbeeld verkopers of callcenter-medewerkers. Op de winkelvloer, in een trainingsruimte, in de vorm van een webinar. Maar ook events of workshops voor consumenten behoren tot de mogelijkheden. Het inzetten van een fulltime trainer is vooral van toepassing bij een wat groter productportfolio dat in veel verschillende winkels wordt verkocht, en waarbij het belangrijk is dat verkopers regelmatig getraind worden over bestaande en nieuwe producten.

  Google-249Wij zorgen ervoor dat de producttrainer beschikt over de juiste trainersvaardigheden, zodat tijdens de producttraining de verkopers enthousiast worden, de juiste kennis opdoen en jouw producten graag willen verkopen. Een dedicated gespecialiseerde producttrainer of zelfs een heel dedicated team waarover je onbeperkt kunt beschikken! Benieuwd hoe andere merken gebruik maken van de inzet van ons team? Check hier hoe we dat voor Google en het (zonne)brillenmerk Privé Revaux doen!

  Ad-hoc producttrainer 

  Heb je een nieuw product wat gelanceerd wordt? Natuurlijk moeten de verkopers het nieuwe product goed leren kennen om het ook te kunnen te verkopen. Daarbij is de inzet van een ad-hoc producttrainer met alle kennis van jouw product heel handig! Je kunt de productrainer inzetten op afroep. De producttrainer geeft bijvoorbeeld rond de launch op locatie een aantal hands-on workshops, waarin de verkopers het product kunnen uitproberen en later aan klanten precies kunnen uitleggen hoe het product werkt en waarom het zo uniek is. Maar ook op grotere launch-events, waarbij verkopers naar een bijzondere locatie komen om daar getraind te worden, kunnen ad-hoc producttrainers worden ingezet. 

  Zo trainden we voor Groupe SEB alle Blokker en MediaMarkt verkopers voor de juiste productkennis. En voor HP pasten we interactieve spelelementen toe in de producttraining. Check hier hoe we racen en ganzenbord hebben toegepast in de case producttraining voor HP

  HP ganzenbord spel  HP ganzenbord training

  Ambassadeursprogramma

  Een aanvullend uitgebreid ambassadeursprogramma, volledig door ons opgezet en georganiseerd behoort ook tot de mogelijkheden! Een selecte groep verkopers doet mee aan een ambassadeursprogramma. Zij komen alles te weten over jouw merk en de producten, en als een echte ambassadeur verkopen zij zoveel mogelijk producten. Bovendien maken zij hun collega's enthousiast over jouw merk. We kiezen voor de tone of voice en look & feel die past bij jouw merk, inclusief bijbehorende activaties met badges, events en leuke goodies voor de meest bijzondere ambassadeurs. Check ook onze blog met daarin 8 elementen die ieder ambassadeursprogramma zou moeten bevatten.

  Een ambassadeursprogramma is een mooie aanvulling op een producttrainer, omdat een ambassadeur iedere dag jouw merk vertegenwoordigt op de winkelvloer. Zo maakten wij eerder ambassadeurs voor onder andere Nespresso en Google.

  Benieuwd hoe onze Google Ambassador Day of onze Nespresso Academy eruit ziet? Check het in de onderstaande video's!

   

   

  Yvette-cirkel-2Meer weten over het inzetten van producttrainers?

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden rondom producttraining? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op! Je kunt ook direct contact opnemen met Yvette de Bruijn via yvette.debruijn@hb-training.com of 06 12 51 17 26.