aNS Award-label_EN

Online Leeroplossingen

Leren waar en wanneer jij wilt

Veel mensen die dezelfde, relevante informatie moeten kennen? Een e-learning (online training) is de perfecte oplossing om deze informatie gemakkelijk, snel en effectief over te brengen op de deelnemers. Informatie die bovendien gemakkelijk uit te breiden en te updaten is.

Het spreekt voor zich dat wij hierbij de nieuwste leerstijlen en -technieken gebruiken om een op maat gemaakt leerpad ofwel ‘learning journey’ te creëren. Waarbij we dichtbij de praktijk blijven en focussen op duurzame groei en ontwikkeling van de deelnemer.

De lerende centraal

Wanneer verwerken we leerstof het best? Als deze is afgestemd op de interesse van de deelnemer. Daarom staat in onze werkwijze de lerende centraal, niet de informatie. We bieden de leerstof dus zo aan, dat het past bij de interesse en de behoefte van de deelnemer. Vaardigheden en kennis die de deelnemer al bezit hoeven immers ook niet meer getraind te worden.

De juiste content op het juiste moment

De content van onze e-learnings is geheel afgestemd op de behoefte van de deelnemer, zodat deze de juiste informatie op het juiste moment krijgt. Daarbij bekijken we welke informatie echt relevant is, waar en wanneer interactie nodig is en welke vorm het meest geschikt is om de informatie zo effectief mogelijk over te brengen.

Wil je meer weten?

Een effectief leerplatform

De modules die wij maken bouwen we in Articulate storyline, Rise 360 en aNewSpring. De leercontent kan ook ontwikkelt worden door ons in het leerplatform dat jouw organisatie gebruikt. Wij bieden: 

 • Alle leerinformatie op één plek
 • Op maat gemaakte interactieve e-learning
 • MemoTrainer
 • Stimulerende reminders in de vorm van toetsen en ‘video boosters’
 • Competitie-elementen
 • Dashboards om resultaten van de deelnemers te meten en te volgen
 • Content die gemakkelijk aan te passen is
 • Geschikt op alle mobiele apparaten

Ben je benieuwd naar de werking van zo’n leerplatform? Bekijk dan de demo hieronder eens. Het is één van de platformen waar we mee werken.

Gecertificeerd partner van aNewSpring

Kies je voor HBtraining dan kom je terecht bij echte experts. Wij werken namelijk al 7 jaar met aNewspring voor het ontwikkelen van learning journeys binnen grote organisaties. Wist je dat we tijdens de learning technologies award een zilveren award hebben binnengesleept? Dit was in de categorie ‘best technology based onboarding programme’ met ons onboarding programma in aNewSpring. Ook hebben we de award gewonnen voor de ‘most inspiring learning journey’.

Up-to-date met MemoTrainer

Met de MemoTrainer kunnen we een vorm van adaptief leren aan de learning journey toevoegen. Herhaling is de oplossing tegen vergeten, aldus de psycholoog Ebbinghaus. Hij toonde aan dat mensen maar liefst 80% van de opgedane kennis binnen 24 uur alweer vergeten en ontwikkelde een schema dat ervoor zou zorgen dat kennis opgeslagen werd in het langetermijngeheugen. Op dit schema is de MemoTrainer gebaseerd. Met de MemoTrainer kunnen verkopers hun kennis testen. De verkoper kan zelf aangeven op welke momenten en hoe intensief hij of zij getraind wil worden: dagelijks of wekelijks, en het aantal vragen per keer. De MemoTrainer geeft vervolgens herhaaloefeningen, gepersonaliseerd voor de deelnemer. Zo wordt het geleerde beter onthouden. Met als resultaat: een verkoper met meer productkennis, een beter advies voor de klant en meer verkopen!

Gespecialiseerd in E-learning

Wij zijn sterk in het ontwikkelen van learning journeys in de [r]etail sector.
Bij ons kun je terecht voor:

 • Online onboarding
 • Producttraining
 • Verkooptrainingen
 • Communicatie trainingen
 • Softwaretrainingen
 • Assessments

Onze klanten

Wij hebben online leeroplossingen ontwikkelt voor o.a. de volgende organisaties: 

red bull logoCases__0003_UnileverCases_jumboCases__0006_ShellCases__0005_Nespresso Cases__0004_MercedesBenzCases__0001_HamiltonBrightGeldmaat_Logo_Zwartjbl logo-1

Realiseer jouw online learning journey

Heb jij een vraag binnen jouw organisatie waar je mee aan de slag wilt? Wij helpen je graag met het ontwikkelen van een online learning journey. Of het nu gaat om een losse e-learning module of een uitgebreid leertraject, al onze leeroplossingen zijn inspirerend en sluiten aan bij alle leerstijlen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op en we vertellen je er graag meer over!