Online leeroplossingen

Laat je organisatie groeien

Online leren is een essentieel hulpmiddel geworden in het huidige digitale tijdperk. Met talrijke mogelijkheden geeft het je werknemers ieder moment van de dag toegang tot een hoogwaardige ontwikkeling. Bij HBtraining kunnen we effectieve en boeiende online leeroplossingen creëren, helemaal aangepast aan de behoefte van jouw werknemers. Wij hebben de expertise en ervaring om je te helpen bij het bereiken van je ontwikkeldoelen. 
 
Wanneer je als organisatie de stap maakt naar online leren zorg je ervoor dat je:
  • Een werkgeversmerk opbouwt
  • Medewerkers motiveert en betrokken houdt
  • Medewerkers hun competenties kunnen ontwikkelen
  • Nieuw talent aantrekt en behoudt

Voor ieder onderwerp is het mogelijk om een online leeroplossing te maken. Jij levert de kennis, wij maken het!
Samen creëeren we een online module op maat voor jouw organisatie. 

Online leren, wat zijn de mogelijkheden? 

Blended leeroplossingen

Als blended learning specialist zijn wij in staat om een mix van leerinterventies te ontwikkelen die volledig is afgestemd op jouw organisatie.

Lees meer

E-learning

Een e-learning is de perfecte oplossing om informatie gemakkelijk, snel en efficiënt over te brengen. Door gebruik te maken van verschillende interactieve elementen is het een verrijkende en uitdagende manier van leren.

Lees meer

Video en animatie

Beeld zegt vaak meer dan woorden. Je kunt veel en complexe informatie in korte tijd en op een snelle manier begrijpelijk maken.   


Lees meer

Zelf e-learning maken

Ook jij kan leren hoe je zelf een impactvolle online module kan ontwikkelen. Na het volgen van deze training heb je kennis en vaardigheden in huis om zelf een e-learning te ontwikkelen. 

Lees meerPodcast

Podcasts zijn een snelle en gemakkelijke manier van het delen van kennis en goed te combineren met een andere activiteit zoals: reizen, sporten of koken. 


Lees meer

Blended academy

Met een academie zorg je ervoor dat je mensen structureel blijven leren en ontwikkelen. Wij zetten deze samen met jou op, van visie & strategie tot het ontwerpen van de content. 

Lees meer

Opleidingskundig advies

Heb je een opleidingsvraagstuk waar je niet uitkomt? Onze opleidingskundigen denken graag met je mee om tot een slimme en innovatieve manier van opleiden te komen.  

Lees meer

Detacheren/ontzorgen

Te veel werk waar jouw opleidingsteam niet meer uitkomt? Een ervaren blended learning specialist kan veel werk uit handen nemen. Zowel op locatie als op afstand.

Lees meer

Onboarden

Een vlammende start voor jouw medewerkers? Wij creëren effectieve onboarding programma’s die perfect passen bij de door jouw gestelde leerdoelen en organisatie. 

Lees meer

 

Hilde cirkelMeer weten over het inzetten van blended leeroplossingen?

Neem dan gerust contact op met onze online specialist Hilde Dijksterhuis via Hilde.dijksterhuis@hb-training.com of 06 38 18 92 69.