Plan een gratis strategiegesprek in

aNS Award-label_EN

Virtueel presenteren met impact

Handvatten voor een succesvolle online presentatie

  Je organisatie heeft veel profijt van medewerkers die hun verhaal ook virtueel op een professionele manier kunnen overbrengen. De training Virtueel presenteren met impact biedt ze deze handvatten!

  Webinars, video calls, virtual classrooms. Ze zijn niet nieuw, maar door de corona-crisis is het gebruik hiervan enorm toegenomen. Deze vorm van presenteren, trainen en coachen is een blijver. Vaardigheden als live trainer of presentator komen van pas tijdens een online variant, maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Want hoe houd je de aandacht? Hoe ga je om met de beperkte interactiemogelijkheden? Hoe ga je om met diverse digitale soft- en hardware tools? Hoe zet je je live sessie om in een online variant? Kortom, voldoende uitdagingen voor een professionele virtuele presentatie met impact!

  In deze training ligt de nadruk op leren door het doen. Naast theorie zullen we vooral oefenen. We koppelen jouw leerdoel aan jouw praktijk zodat je datgene verzamelt wat er voor jou toe doet. 

  Voor wie?

  De training Virtueel presenteren met impact is geschikt voor iedereen die regelmatig professionele online presentaties, webinars en trainingen geeft.

   Welke onderwerpen komen aan bod?

  • Online presenteren: een korte geschiedenis & voor- en nadelen
  • Soft- en hardware: goed beslagen ten ijs komen
  • Breinleren en breinprincipes: nog relevanter in een virtuele omgeving
  • Verbaal en non-verbaal sterk voor een betere plakfactor
  • Connectie en interactie met je publiek in een virtuele omgeving
  • Opzetten en structureren van een online presentatie/training
  • Praktijk: oefenen en feedback ontvangen