Plan een gratis strategiegesprek in

aNS Award-label

Cases

Laat je inspireren

Nespresso Academy

Zorg dat onze salesmedewerkers en adviseurs een perfecte uitvoering maken in ieder klantcontact en maak ze echte merkambassadeurs. Met deze uitdaging klopte Nespresso bij HBtraining aan. Met alleen al zo’n 32 verschillende koffiesoorten en een groot verloop van medewerkers een hele uitdaging.

HBtraining heeft een oplossing met meerdere elementen ontwikkeld: learning on the job, e-learning en een halfjaarlijkse live training. De online training bestaat uit drie onderdelen: een koffie academy met informatie over de machines, soorten koffie, services en processen, een sales academy met focus op de sales vaardigheden en een geavanceerde koffie module met diepgaandere kennis over koffie. De online training is adaptief en responsive. Een Memo-trainer zorgt voor gepersonaliseerde, dagelijkse herhaaloefeningen, zodat de deelnemer de kennis makkelijker kan onthouden.

mockups_0002_Nespresso_laptop

Bekijk meer cases

Jumbo Extra's

Jumbo Extra’s is het nieuwe klantenprogramma van Jumbo. Hiermee kunnen klanten sparen voor gratis boodschappen, korting op uitjes en leuke extra’s. Om Jumbo Extra’s bij klanten onder de aandacht te brengen, schakelt Jumbo hosts in. Om deze hosts klaar te stomen voor hun rol, ontwikkelde HBtraining een e-learning voor Jumbo.

Opleidingsprogramma C-Sales

Voor haar nieuwe verkopers heeft Mercedes-Benz een opleidingsprogramma ontwikkeld: C-Sales (voluit Certified Sales). Het programma is gebaseerd op zeven competenties waar een Mercedes-Benz verkoper in voldoende mate over moet beschikken.

Field Merchandising Programma

Met ruim 400 shops in Nederland, is het voor Shell van groot belang om zoveel mogelijk omzet uit deze shops te generen. Om dit te bereiken is het belangrijk dat de klant centraal staat en alle shops meer producten en services gaan verkopen. Hiervoor heeft Shell het Field Merchandising Programma ontwikkeld.

Coachview simulatie

Coachview is een softwarepakket waarin opleidingen, trainingen en cursussen georganiseerd, geregistreerd en beheerd kunnen worden. HBtraining heeft een learning journey ontwikkeld waarin het gebruik en de toepassing van het Coachview opleidingsportaal centraal staat.